Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:30

18.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spartak se trápí, na domácím stadionu utrpěl drtivou porážku s týmem MFK Dobříš


7

S týmem Spartak Příbram to nevypadá vůbec dobře a vypovídá o tom i aktuální skóre. Po dvou odehraných zápasech je jejich gólová bilance v hororovém stavu, tedy 1:10. Na druhé straně Dobříš v klidu odváží důležité tři body a raduje se z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Spartaku Příbram se potýkají s velkými problémy. Dělají neuvěřitelně banální individuální chyby, které je stojí body. Vypovídá o tom i skóre, které je po dvou odehraných utkáních katastrofální.

 

Začátek zápasu byl jednoznačně v režii hostující Dobříše, která otevřela skóre hned v šesté minutě. Prosadil se Radek Procházka, kterému po krásném sólu připravil míč Václav Šrain. Diváci nemuseli čekat dlouho a přišel druhý gól u kterého byli znovu hosté. Po téměř identické akci se trefil Puchmajer a o dvě minuty později zvyšoval na 3:0 hlavou kapitán týmu Talůžek.

 

Ve 31. minutě bylo utkání v podstatě rozhodnuto, jelikož domácí zazmatkovali na své obranné polovině, čehož využil Junek a zvýšil na 4:0. 

Do druhého poločasu se šlo za rozhodnutého stavu. Domácí tým se přesto pokoušel s výsledkem něco udělat a na hřiště poslal čerstvé hráče.

 

V 57. minutě se domácím podařilo vsítit branku, když se trefil Jonáš Pavlišta a snížil stav utkání na 1:4. Bohužel pro domácí trvala radost ze vstřelené branky pouhou minutu a opět se radovali hosté, když se z pozice stopera dostal před bránu Talůžek a svým druhým zásahem upravil na konečných 5:1 z pohledu hostí.

 

To bylo z gólového hlediska v tomto zápase všechno. Zbytek utkání se jen v poklidu dohrával a odevzdaná Příbram bude muset svoji nepříznivou situaci řešit, jelikož jejím dalším soupeřem budou v tabulce vysoko postavené Nespeky. 



Ohlasy k zápasu



MFK Dobříš
Josef Máša: Utkání jsme brzy strhli na svou stranu, a to bylo to, co jsem od kluků vyžadoval. Celý tým si plnil všechny taktické pokyny, které jsem jim před zápasem dal a podle toho to také tak vypadalo. Nebojácný výkon, díky kterému jsme si spravili chuť po minulém nevydařeném utkání.



Sestavy


Spartak Příbram
J. Bohuslav [-] - F. Berka [-] (46. M. Dvořáček [-] ) , D. Sirůček [-] , T. Jeník [-] (46. J. Pavlišta [-] ) , D. Hančár [-] , M. Nekolný [-] (31. T. Spousta [-] ) , D. Vošmik [-] , D. Drašnar [-] , K. Češka [-] (77. O. Chýla [-] ) , T. Prokeš [-] (31. V. Kadlec [-] ) , T. Machek [-]

MFK Dobříš
L. Vašák [-] - R. Talůžek [-] , V. Šrain [-] (82. M. Havlík [-] ) , L. Forejt [-] , R. Procházka [-] , A. Petrlík [-] (71. L. Boudník [-] ) , T. Janda [-] (75. L. Kilián [-] ) , P. Junek [-] , O. Puchmajer [-] , J. Liška [-] (10. D. Pokorný [-] ) , V. Machač [-]

ŽK: 81. D. Vošmik , 88. J. Pavlišta - 43. P. Junek , 83. V. Machač .
Počet diváků: 167. Rozhodčí: Souček Tomáš - JAROLÍMEK Miloš, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Václav Prošek
Tip experta: remíza

Upřímně, zde si nejsem moc jistý a sahám tedy po remíze 1:1.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích