Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2023 18:00

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povltavská shrábla vysokou výhru


7

V páteční předehrávce posledního 30. kola ČFL A uvítala Povltavská Fotbalová Akademie na svém hřišti celek z Písku. Domácí ztrácí na hosty pouhé 2 body a mohli by v případě výhry vyletět výš z 10. místa. Možný tříbodový zisk pro Písek by pro ně znamenal dočasné 6. místo, kdy by museli doufat, že Hostouň bude ztrácet. Jak tento zápas vypadal ?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Písek se moc nechytnul

Běžela 13. minuta a s ní i obávaný střelec Martin Novák do vápna, kterého včas obral skluzem Michal Němeček a míč šel na roh. Z přetaženého rohového kopu se vyklubalo nespočet přihrávek, které lítaly ze strany na stranu velkého vápna. Na jejím koncí pálil nepřesně Marek Hejda, ale jeho střele změnil směr Lukáš Novák, který rozvlnil síť - 1:0. V 17. minutě navýšil skóre z přímého kopu Filip Drobílek, jehož technické střele všichni uhnuli - 2:0. Vlak domácích nezastavoval a dále se snažil i o třetí branku. Písku se podařilo párkrát utnout tlak Povltavské, ale ne na dlouho. V 31. minutě usměrnil míč za záda brankáře Petra Lukeše i kapitán Jan Zákostelský - 3:0. Po prvních 45 minutách se šlo do kabin za jednoznačného stavu pro domácí.

Žádné drama se nekoná

Druhá půle začínala ve stejném trendu, který si Povltavská nastavila v prvním poločase, ale brzy se dokázal Písek probrat a hrát s nimi o poznání vyrovnanější partii. Po 20 minutách se zase na koně posadili domácí a v 68. minutě vyzkoušel Filip Mareš brankáře Petra Lukeše, ale s touto střelou z úhlu si písecký mladík poradil. V 73. minutě pálil vedle brány Filip Drobílek, ale do trajektorie míče vystrčil nohu Jan Zákostelský, který míč protečoval tímto způsobem do brány - 4:0. Pouhé 3 minuty na to našel Písek odpověď, když se uvolnil Marek Kalousek, který propálil brankáře Josefa Řeháka. Domácí pustili nohu z plynu a písecká jedenáctka se mohla pořádně nadechnout a zaútočit. Jejich snaha k brance nevedla a po minutovém nastavení se rozhodčí rozloučil se všemi závěrečným hvizdem.



Sestavy


Povltavská Fotbalová Akademie
J. Řehák [-] - J. Zákostelský [-] , F. Mareš [-] , M. Novák [-] (39. V. Polívka [-] ) , M. Hejda [-] , L. Novák [-] , A. Lanc [-] , F. Drobílek [-] , J. Košata [-] (50. P. Masopust [-] ) , Š. Starý [-] (69. E. Babeshko [-] ) , P. Vala [-]

FC Písek
P. Lukeš [-] - Š. Koreš [-] (55. D. Hendrych [-] ) , O. Sajtl [-] , M. Mařík [-] (39. J. Kapinus [-] ) , M. Voráček [-] (55. D. Štěch [-] ) , O. Bicenc [-] , A. Musa [-] , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] (39. K. Malý [-] ) , S. Novák [-] (39. M. Kalousek [-] ) , S. Vokurka [-]

ŽK: 87. A. Lanc - 81. O. Sajtl .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: MELICHAR Vít - ZOUFALÝ David, CHLÁDEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích