2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:30

25.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukla B si nechala dvakrát utéct vedení


Branky


31. M. Kraus , 88. J. Bouček - 18. F. Lehký , 78. F. Ulman
14

25. kolo ČFL A mělo na programu zápas rezervy pražské Dukly, která zavítala na trávník Králova Dvora. Velmi těsný rozdíl je mezi oběma týmy, které rozděluje pouhý jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepohlídaný Kraus nepohrdnul příležitostí

Utkání začalo několika zákroky za hranicemi pravidel, což divákům mohlo napovědět, že se nebude hrát v rukavičkách. Dukla každou minutou začala působit nebezpečněji, než Králův Dvůr. Po ztrátě míče musel Josef Bouček faulovat před vápnem hráče Dukly, který si to mířil k bráně. Přímý kop dokázal brankář vyrazit pouze na Filipa Lehkého, který byl připravený dorazit - 0:1. Králův Dvůr se začal více tlačit dopředu, ale často pouze z protiútoku. Kontrolu nad hrou měla hlavně Dukla. Hosté se nedůrazem připravili o míč na půlce a Králův Dvůr rozjel útok po pravé straně, který skončil centrem na osamoceného Martina Krause, na kterého se obránci už jen podívali, jak vyskakuje a srovnává - 1:1. O chvíli později se zrcadlově rozvinula stejná šance pro Duklu, ale Filip Matoušek těsně minul bránu.

Hosté se nepoučili ze své chyby v prvním poločase

Ve druhém poločase se váhy trochu vyrovnaly a domácí dokázali i zahrozit, jako například v 51. minutě, kdy opět po centru z kraje zakončoval hlavou Martin Kraus, ale tentokrát minul. I přes herní převahu Dukly se do další zajímavé situace dostal opět domácí tým, kdy se uvolnil Luke Jacob Raley a moc mu nechybělo, aby zakončil. V 78. minutě si zasekl míč ve vápně Oskar Jelínek a druhou pálil přímo na brankáře Daniela Tomana, který míč pouze vyrazil k Filipu Ulmanovi, a ten míč jednoduše poslal do odkryté brány - 1:2. Od druhého gólu Dukly se obraz hry trochu změnil a byl to právě Králův Dvůr, který začínal mít navrch. V 88. minutě se domácí dočkali vyrovnávací branky, o kterou se zasloužil nehlídaný Josef Bouček, který si našel přihrávku vzduchem z kraje hřiště - 2:2. Domácí FK sice ještě chtěli zatlačit Duklu, ale už zkrátka nebylo dost času na to, aby se skóre měnilo.



Sestavy


FK Králův Dvůr
D. Toman [-] - M. Fatrdle [-] , M. Patrovský [-] , J. Novák [-] , M. Kraus [-] , M. Procházka [-] (73. F. Novotný [-] ) , K. Nazarenko [-] (85. L. Hanč [-] ) , J. Bouček [-] , L. Raley [-] , J. Dvořák [-] , R. Novák [-]

FK Dukla Praha B
D. Spilka [-] - J. Hodek [-] (46. F. Ulman [-] ) , J. Hudec [-] , J. Uhlíř [-] , Š. Nikl [-] (57. C. Bačinský [-] ) , N. Krenciv [-] , D. Čížek [-] , F. Lehký [-] (84. T. Mládek [-] ) , O. Jelínek [-] , F. Matoušek [-] , R. Fojt [-]

ŽK: 17. J. Bouček , 84. J. Kabele - 86. F. Matoušek .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Toucha Matěj - LOVĚTÍNSKÝ Daniel, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích