3:2
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 10:15

23.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělí první poločas stačil klokanům na vítězství v zápase s béčkem Dukly


Branky


15. V. Novák , 16. L. Mužík , 41. V. Novák - 52. R. Fojt , 81. O. Jelínek
14

Nedělní dopoledne nabídlo zajímavý souboj, ve kterém se představila rezerva pražské Bohemians proti té z Julisky. Jelikož klokani byli před zápasem doplněni o větší počet hráčů z prvního týmu, slibovala tato konfrontace dvou béček napínavý duel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vstup do utkáni vyšel lépe domácím, jak je u nich zvykem předváděli rychlé přímočaré kombinace a úvodní branka vysela ve vzduchu.

Té se diváci na stadionu dočkali již po čtvrt hodině odehraného času. Po dobrém zisku míče na polovině hřiště vyrazili klokani do protiútoku. Následně přišla střílená přihrávka do vápna, kterou na přední tyči lehce tečoval Vojtěch Novák mimo dosah brankáře Čtvrtečky.

Hosté se z inkasované branky ani pořádné neoklepali a Čtvrtečka lovil míč ze své sítě znovu. Vršovickým stačily na další branku necelé dvě minuty. Opět brance předcházela ztráta balónu na půlce. Následovala kolmá přihrávka na nabíhajícího Mužíka a ten si ve velké příležitosti dokázal poradit.

Čtyři minuty před koncem prvního poločasu domácí obránce Bartek nádherně nacentroval svou šajtlí míč do vápna. Na jeho přihrávku si naběhl Novák a hlavičkou překonal Čtvrtečku už podruhé.

Změna stran přinesla mírné uspokojení na domácí straně a z té mohli těžit hráči Dukly.

Po sedmi minutách druhého dějství se z branky radoval Radek Fojt. Hostující záložník se dostal ve vápně soupeře do zajímavé příležitosti a ranou na vzdálenější tyč nedal gólmanu Koubovi šanci k zákroku.

V 80. minutě se podařilo hostujícímu celku snížit na rozdíl jediné branky zásluhou Oskara Jelínka. Ten stál na správném místě a doklepl míč do sítě Bohemians po centru z levé strany.

Bohužel na další gólový zásah se už hosté nezmohli a museli se, i po zlepšeném výkonu z druhého poločasu, smířit s porážkou.



Sestavy


Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - M. Nový [-] (70. J. Koutský [-] ) , R. Lehovec [-] , D. Bartek [-] , V. Novák [-] , M. Vrána [-] , F. Dostál [-] , V. Zeman [-] , L. Mužík [-] (70. J. Müller [-] ) , D. Farkaš [-] , M. Kadlec [-]

FK Dukla Praha B
J. Čtvrtečka [-] - J. Uhlíř [-] (85. J. Štefančin [-] ) , T. Mládek [-] (46. C. Bačinský [-] ) , J. Hudec [-] , N. Krenciv [-] , F. Ulman [-] (65. Š. Nikl [-] ) , D. Čížek [-] , O. Ullman [-] (46. O. Jelínek [-] ) , F. Lehký [-] , F. Matoušek [-] , R. Fojt [-]

ŽK: 89. V. Zeman - 93. R. Fojt .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - ŠVORC Jan, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích