2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 10:15

21.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany nedovolily Sokolovu odvézt z jejich půdy ani bod


Branky


13. P. Hampl , 48. A. Tsopa
12

K utkání 21. kola ČFL A se sešli v sobotní dopoledne Zbuzany a Sokolov. Zatímco Sokolov ztratil, minulý víkend, důležité body v zápase s Povltavskou Fotbalovou Akademií a dosti si zkomplikoval cestu k záchraně, domácí Zbuzany teď více než deset dní odpočívaly, jelikož jejich duel byl odložen.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodních deseti minutách byla hra obou celků dosti vyrovnaná a bylo vidět, že se bude jednat o značně soubojové utkání. Na první branku zápasu, ale domácí příznivci nečekali nijak dlouho. Uběhlo třináct minut a důvod k radosti jim dal nejlepší střelec Zbuzan, Petr Hampl. Ten se dostal k zakončení po obrovském zmatku před sokolovskou brankou a prostřelil brankáře Hrabačku. Pro domácího útočníka to byla již jedenáctá trefa v probíhající sezóně a přiblížil se tak svému maximu, kdy dokázal vstřelit čtrnáct branek.

 

Ve 26. minutě se málem z branky radovali také hosté, po standartní situaci vznikla před brankářem Kočím značná mela, ze které najednou vyletěla prudká rána. K smůle Baníku pouze orazítkovala levou tyč a vyrovnání nepřinesla.

 

A tak se na další gól čekalo až do samého závěru prvního poločasu. Po krásné kombinaci se dostal do šance Andrii Tsopa a naložil s ní skvěle. Míč dostal do sítě a vystřelil svému týmu dvoubrankové vedení.

 

Poločasový stav byl 2:0 pro domácí celek.

 

Druhý poločas probíhal v docela podobném duchu jako ten první. Ačkoliv Sokolov předváděl sympatický fotbal a snažil se vstřelit aspoň kontaktní branku, domácí defenziva byla pevná a ve veškerých případech dokázala obstát. A tak, když druhá půle žádnou branku nepřinesla, ukazovala tabule stejný stav utkání jako na konci té první, čili 2:0 pro Zbuzany.

 

Domácí tým navázal na vítězství proti Domažlicím a hosté ze Sokolova se pokusí zvítězit příští tyden. Kdy na svém hřišti přivítaji nevyzpytatelné Přeštice.

 



Sestavy


FK Zbuzany 1953
O. Kočí [-] - J. Nováček [-] (90. M. Kyloušek [-] ) , A. Oketayot [-] (85. S. Haluška [-] ) , D. Kozel [-] , B. Agyeman [-] , A. Tsopa [-] , T. Křenek [-] , P. Hampl [-] (90. R. Barciaga [-] ) , D. Eichler [-] , K. Hrubeš [-] , K. Houha [-] (21. J. Škoda [-] )

FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - D. Doleček [-] , M. Debellis [-] , . Ainca [-] (66. A. Čížek [-] ) , D. Šilpoch [-] (46. M. Peška [-] ) , D. Krlička [-] , N. Bleck [-] , M. Kraclík [-] , A. Toure [-] , L. Šulc [-] , L. Václavík [-]

ŽK: 26. J. Škoda , 92. M. Kyloušek - 19. D. Šilpoch , 35. A. Toure , 40. N. Bleck .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: ČERNÝ Ondřej - ŠVORC Jan, ANDRAS Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Martin Šplíchal

Expert: Marián Geňo
Tip experta: výhra domácích

Zbuzany jsou doma silné, navíc hrají pěkný fotbal. Baníku jakožto naše sousedovi bych klidně přál ať nějaké body udělá, ale na jaře jim to zatím moc nejde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů