1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 10:15

18.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těsnou bitvu s Rokycany ovládla Aritma


Branky


18

Po osmnácti odehraných zápasech se Aritma nachází na celkovém sedmém místě, a to i díky výhře nad posledním soupeřem pražského celku- FC Rokycany. Ten se nachází na spodku tabulky, a pokračuje jeho pomyslné trápení z předcházejícího kola, kdy si s Horní Břízou dělil body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Je libo drama?

Utkání se ale hodně dlouho neslo ve vyrovnaném duchu. Oba celky předváděly velmi dobré výkony, a tak by se opravdu chtělo říct, že by utkání slušela remíza. Onen nerozhodný stav platil po celý první poločas, kdy se jednalo o velmi vyrovnanou taktickou bitvu bez vítěze.

Padesátá druhá…

Přesně tato minuta rozhodla doposud vyrovnané boje, bezesporu směřující k dělbě bodů. Teodoro Ielitro se prosadil po povedené akci, a donutil hostujícího brankáře ke kapitulaci. Jelikož jsme se již další branky v utkání nedočkali, pojistila si Praha tři body před svými fanoušky, kterých na zápas dorazilo 120, a v tabulce se ji zase dýchá o kousek lépe.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Ladislav Prošek: Zápas pro nás byl výsledkově dobrý, ale škoda několika promarněných, doslova gólových šancí, a bylo jich několik. Bohužel to vždy troskotalo na ne zcela dobrém řešení od našich hráčů. Kdyby se to řešilo dobře, mohlo z toho být o poznání více branek, jelikož jsme několikrát šli jen a pouze na brankáře. To by bylo dobré změnit, jelikož se zkrátka chceme pohybovat v TOP 5.

FC Rokycany
Dan Houdek: Abych řekl pravdu, po stránce nasazení nemohu klukům nic moc vytknout. Podle mě by zápasu slušela remíza, ale máme problémy zejména v závěrečných fázích utkání. Navíc… za tři jarní kola jsme dali pouze jednu branku, to je prostě hrozně málo. Leží na nás deka, a nemůžeme se odrazit. V příštím utkání musíme bodovat.



Sestavy


SK Aritma Praha
D. Roub [-] - J. Vožický [-] (61. A. Trenkwitz [-] ) , A. Novotný [-] (68. J. Štěpánek [-] ) , M. Červený [-] (61. S. Kubr [-] ) , D. Macháček [-] (90. T. Hagino [-] ) , J. Mareš [-] , M. Komárek [-] , T. Ielitro [-] , T. Racocha [-] , M. Bedrna [-] , T. Kalina [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] (46. L. Růžička [-] ) - I. Umosor [-] , D. Lehký [-] , P. Eger [-] , J. Matas [-] , M. Nový [-] (74. L. Titl [-] ) , J. Procházka [-] (74. R. Ryba [-] ) , T. Zajíček [-] (89. R. Pražský [-] ) , T. Glazer [-] , J. Hereit [-] , F. Stejskal [-] (67. D. Holek [-] )

ŽK: 35. J. Vožický - 35. T. Glazer , 41. I. Umosor , 60. J. Matas , 71. J. Procházka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Izugrafov Svyatoslav - KORANDA Tomáš, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Dominik Síbr

Expert: Jan Matas
Tip experta: výhra hostů

Aritma má velice dobrý tým. Proti týmům, které se snaží hrát fotbal, se nám hraje lépe. Věřím, že se k nám konečně přikloní štěstí a odvezeme si 3 body.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích