1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.06.2023 17:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křoví doma nestačilo na Rudolec


10

Křoví si v posledním domácím zápase připsalo proti Rudolci porážku 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o tři góly lepší

Utkání začalo velmi rychle a už v 10. minutě se hosté dostali do vedení. Branku vstřelil Vladimír Musil, který se také stal největší hvězdou tohoto zápasu. Svůj skvělý výkon potvrdil ve 27. minutě, když zvýšil náskok Rudolce na 2:0.Křoví se snažilo odpovědět a vytvořit si své šance, ale hostující obrana byla pevná a tým nedokázal využít své příležitosti. Naopak, v 32. minutě opět Musil zkompletoval svůj hattrick a zvýšil skóre na 3:0 ve prospěch Rudolce. Domácí tým byl pod velkým tlakem a musel se bránit.Před koncem prvního poločasu se hostující tým opět prosadil. Pavel Mareš se trefil do sítě Křoví a navýšil náskok na 4:0. Domácí hráči se museli soustředit na defenzivu a snažit se minimalizovat škody. V 45. minutě se Křoví konečně prosadilo a Jindřich Macholán snížil na 1:4. To bylo však všechno, na co byl domácí tým schopen.

Ve druhém poločase již branka nepadla

Ve druhém poločase se hra vyrovnala, ačkoli Rudolec stále držel kontrolu nad zápasem a výsledek zůstal nezměněný do závěrečného hvizdu rozhodčího. Rudolec tak zakončil sezónu co by nováček soutěže na velice lichotivém pátém místě tabulky.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas tohoto souboje vítěze nejspíš nenajde.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích