4:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březí-Březké porazilo doma jasně Počítky B


Branky


17. V. Klíma , 38. O. Broža , 42. J. Chlup , 87. J. Chlup - 60. P. Hájek
12

Březí-Březské si připsalo proti Počítkám B povinnou domácí výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Už od začátku zápasu se Březí-Březské prezentovalo jako aktivnější tým. Jejich kombinace a rychlé akce způsobily neustálé problémy obraně Počítek B. A ve 17. minutě se tvrdá práce Březí-Březské vyplatila, když Václav Klima zvýšil skóre na 1:0. To bylo jasným signálem, že domácí tým má pevnou vůli zvítězit.

Po gólu se Březí-Březské nezastavilo a nadále kontrolovalo hru. Jejich útoky byly nebezpečné a v 38. minutě to vyústilo v druhý gól. Ondřej Broža si našel cestu přes obranu Počítek B a poslal míč do sítě, čímž navýšil náskok na 2:0. Pokračovalo to ještě lépe pro Březí-Březské, když Jiří Chlup v 42. minutě využil chyby brankáře soupeře a zvýšil skóre na bezmála nepřekonatelných 3:0. Po třetí brance bylo zřejmé, že Březí-Březské je na dobré cestě k vítězství.

Počítky B se snažily reagovat a vrátit se do zápasu, ale jejich snaha byla v prvním poločase neúspěšná. Březí-Březské si udržovalo výhodu a výborně bránilo. Jejich pevná obrana nedovolila soupeři vytvořit si žádné vážnější příležitosti k úniku.

První poločas skončil výhrou Březí-Březského 3:0 nad Počítky B. Domácí tým ukázal svou sílu a kvalitu předváděnou na hřišti. Zdá se, že mají vynikající týmovou chemii a schopnost efektivně využívat své šance.

Domácí si výhru pohlídali

Druhý poločas začal a domácí se pokusily navázat na své předchozí výkony. V 60. minutě nastala chvíle, kdy se Petr Hájek z týmu Počítek B chopil příležitosti a vystřelil míč do sítě soupeře. To snížilo vedení Březí na 3:1 a vyburcovalo jejich naděje na možný zvrat.

Březí-Březské se však rozhodlo neztrácet čas a rychle odpovědělo na snížení skóre. V 87. minutě se Jiří Chlup dostal k míči a se svou precizní střelou navýšil náskok na 4:1 ve prospěch domácího týmu, která rozhodla o vítězství Březí-Březské.

Zbývající čas byl plný snahy o další góly, ale žádný z týmů se už do sítě soupeře nedostal. Březí-Březské si udrželo svůj náskok až do závěrečného hvizdu



Sestavy


TJ Březí-Březské
J. Gruber [-] - J. Jobánek [-] (46. M. Holánek [-] ) , P. Šimek [-] (75. P. Lysoněk [-] ) - P. Jelínek [-] , M. Musil [-] , J. Chlup [-] , V. Klíma [-] (68. M. Tomek [-] ) - O. Broža [-] , D. Dostál [-] - P. Drápela [-] , R. Šmarda [-]

SK Transformátor Počítky B
T. Říčan [-] - J. Neček [-] , V. Padalík [-] , A. Říčan [-] , T. Straka [-] (46. D. Peňáz [-] ) - D. Bednář [-] , P. Hájek [-] (84. L. Hocke [-] ) , L. Kachlík [-] , J. Vavřínek [-] - V. Klíma [-] (75. M. Dvořák [-] ) , M. Zelený [-] (46. M. Macky [-] )

ŽK: 33. D. Dostál , 86. P. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Chlup .
Počet diváků: 41. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HABÁN Tomáš (N), HÁLA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Počítky se sice na jaře zlepšily, ale tentokrát vyjdou bodově naprázdno.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích