Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2023 17:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov v dohrávce přehrál Rudolec


Branky


17

Věchnov si v dohrávce připsal výhru proti Rudolci v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Pátky bývají na Věchnovském hřišti  z pravidla tréninkové jednotky pod vedením trenérů Smolík, Jedlička, jenže poslední pátek měsíce května se muselo do dresů a to z důvodu dohrávky 18. kola, kde se na skvěle upraveném pažitu proti sobě postavili domácí Věchnov a Rudolec. Domácí do zápasu vstoupili lépe a byli produktivnější, jenže střelecké pokusy končili na přesnosti střelby ať už v podání Soudka nebo Kroupy tak aby své střelecké pokusy nedostali mezi tyče. Ve třinácté minutě se výborně prokličkoval mezi rudoleckými beky Kroupa, jenže ke střelbě jej nepustil nedovolený zákrok a tak rozhodčí König ukázal na penaltový puntík ze kterého nekompromisně Dalibor Kolbábek otevřel skóre zápasu. Po té se hra opticky vyrovnala, jenže nepřesnosti ve finální fázy útoku nedovolili Rudolci nějak nebezpečněji ohrozit bránu. Buď to byla střela, která ohrožovala maximálně veverky ve stromech za bránou a nebo si v klidu vykonal svou práci brankář Starý. Až ve 32. minutě chybělo trochu více štěstí na hlavách Rudolce, kdy si na přímý kop skvěle naběhl dlouhán Boháček jenže přesnost už pokulhávala. Po té se do gólové příležitosti dostal domácí kanonýr Ostrýž, jenže svoji střelou nechal pouze vyniknout gólmana Šerejcha. Ten si pevnost svých rukavic zopakoval o čtyři minuty později, kdy si přímý kop vzal na starosti mladičký Filip Horníček a trefil Šerejcha přímo do "koše". Když už to vypadalo na odchod do kabin, byl ve vápně faulován domácí Ostrýž a k exekuci penalty se opět postavil Dalibor Kolbábek, který opět nekompromisně navýšil skóre na 2:0. 

Domácí si výhru pohlídali

Do druhé půle opět skvěle vešli domácí. Hned po rozehře hostů se krásnou fotbalovou akcí po ose Smolík, Soudek, Ostrýž, Horníček radovali domací po třetí. Hra se opět přelévala mezi vápny, ale o nějaké kloudné šanci se zatím jen snilo, protože finální fáze útoků na obou stranách postrádala přesnost a klid. Až v 56. minutě se do akce dostali hráči Rudolce, kdy centr z levé strany brankář Starý pouze vyrazil na dobíhajícího Jaroše, jenže ten ani natřikrát nepřekonal Starého a nechal tak vyniknout jeho brankářské umění. I nadále pokračoval obraz hry, kdy se šance rodili pomálu, ale přeci jen o chloupek aktivnější domácí měli míč více na kopačkách a tak v náznacích šancí byli přeci jen lepší. Nějakou možnost o korekci výsledku vzal hostujícím hráč Boháček, který před rozehráním přímého kopu ohrožoval domácího Kolbábka lokty, za což si vysloužil první žlutou kartu a druhá, která přišla v zápětí byla za komentář a to jak známe sudího Königa nebývá bez ,,odměny". Hosté i deseti však nevzdali vůli přeci jen gól vsítit a odměna přišla v 88. minutě, kdy rychle rozehraný faul na polovině Rudolce dlouhým nákopem za obranu, kde se míče chopil Jaroš a nezištnou přihrávkou před prázdnou bránu na nabíhajícího Panáka se podařilo čestný úspěch zaznamenat. 



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Starý David, hráč: Do druhé půle opět skvěle vešli domácí. Hned po rozehře hostů se krásnou fotbalovou akcí po ose Smolík, Soudek, Ostrýž, Horníček radovali domací po třetí. Hra se opět přelévala mezi vápny, ale o nějaké kloudné šanci se zatím jen snilo, protože finální fáze útoků na obou stranách postrádala přesnost a klid. Až v 56. minutě se do akce dostali hráči Rudolce, kdy centr z levé strany brankář Starý pouze vyrazil na dobíhajícího Jaroše, jenže ten ani natřikrát nepřekonal Starého a nechal tak vyniknout jeho brankářské umění. I nadále pokračoval obraz hry, kdy se šance rodili pomálu, ale přeci jen o chloupek aktivnější domácí měli míč více na kopačkách a tak v náznacích šancí byli přeci jen lepší. Nějakou možnost o korekci výsledku vzal hostujícím hráč Boháček, který před rozehráním přímého kopu ohrožoval domácího Kolbábka lokty, za což si vysloužil první žlutou kartu a druhá, která přišla v zápětí byla za komentář a to jak známe sudího Königa nebývá bez ,,odměny". Hosté i deseti však nevzdali vůli přeci jen gól vsítit a odměna přišla v 88. minutě, kdy rychle rozehraný faul na polovině Rudolce dlouhým nákopem za obranu, kde se míče chopil Jaroš a nezištnou přihrávkou před prázdnou bránu na nabíhajícího Panáka se podařilo čestný úspěch zaznamenat.




Sestavy


TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , J. Šípek [-] , O. Zonyga [-] (46. J. Pokorný [-] ) , F. Horníček [-] , D. Kolbábek [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , T. Kolbábek [-]

FC Rudolec
L. Šerejch [-] - P. Čejka [-] (50. A. Panák [-] ) , A. Boháček [-] , R. Chytal [-] , V. Musil [-] , P. Jaroš [-] , L. Zmeškal [-] , P. Jaroš [-] , V. Musil [-] , T. Vomela [-] , M. Zmeškal [-] (46. L. Šerejch [-] )

ŽK: 6. J. Bílek , 31. P. Soudek , 60. J. Pokorný , 66. V. Kroupa , 82. T. Kolbábek - 14. P. Jaroš , 18. P. Jaroš , 51. L. Šerejch , 70. A. Boháček . ČK: 71. A. Boháček .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠUDOMA Jiří, KAŠUBA David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Věchnov bude chtít před svými fanoušky uspět a věřím, že se jim to i povede.

Tip: výhra domácích