3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2023 18:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín B zvládl další dohrávku s Radostínem B


Branky


21. T. Láznička , 58. D. Rous , 75. D. Rous
16

Měřín B zvládl dohrávku proti Radostínu B a vyhrál 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

V páteční podvečer se v Měříně dohrávalo 18. kolo okresní III. třídy, utkání rezervních týmů Měřína a Radostína. Měřín začal zápas aktivněji a domácí hráči byli více na míči, ke střelbě se dostávali spíše ze střední vzdálenosti, ale zakončení efektivní nebylo. Až ve 21. minutě se k přímému volnému kopu postavil kapitán Láznička, který z dobrých 35 metrů překvapil hostujícího brankáře Homolu. K další změně skóre do poločasu nedošlo.

Hosté ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal Radostín aktivně a hrozil z nákopů a náběhů za obranu. Nicméně v 58. minutě přinesl větší klid domácím na kopačky Rous, který se po krásné kombinaci ocitl osamocen na malém vápnu a šancí nepohrdl. V 75. minutě opět Rous pěknou ranou z velkého vápna poklidil míč k tyči a definitivně ukončil Radostínské naděje.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín B
Kolouch Petr, hráč: Náš výkon nebyl optimální, opadlo bojové nasazení a v soubojích jsme častokrát pozdě. Samozřejmě koncovka není stále naší silnou parketou. V neděli nás čeká další zápas, tak snad bude víkend šestibodový.




Sestavy


TJ Jiskra Měřín B
P. Sysel [-] - D. Jonáš [-] , F. Sysel [-] , M. Matoušek [-] (46. J. Kolouch [-] ) , T. Láznička [-] - D. Horák [-] , V. Beran [-] , J. Krčál [-] , L. Vokurka [-] , D. Rous [-] - T. Kuřátko [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou B
D. Homola [-] - M. Šimek [-] , P. Gregar [-] (46. J. Koudela [-] ) , T. Kadlec [-] , L. Dvořák [-] , R. Fňukal [-] , V. Ambrož [-] , P. Fabík [-] , T. Staněk [-] , J. Svoboda [-] , P. Inwald [-]

Počet diváků: 79. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - SKRYJA Stanislav, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: výhra domácích

Radostín je rozjetý a chtěl by i třetí venkovní zápas po sobě vyhrát. Přesto je favoritem domácí celek, který bude chtít určitě zabrat.

Tip: výhra domácích