Křižanov B nestačil na Věchnov


Branky


18

Křižanov B nezvládl domácí zápas s Věchnovem, kterému podlehl 0:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

V prvním jarním domácím zápase přivítala rezerva Křižanova Věchnov, a od úvodních minut se děly věci. Hned zkraje zápasu hostující záloha dokázala do samostatného úniku vysunout kanonýra Ostřýže, jehož dokázal domácí gólman Homola zastavit jen s použitím levé paže, a kopala se penalta. Tatáž levá paže ovšem dokázala Smolíkovu střelu vyrazit, pokračovalo se tak za bezbrankového stavu. Hostě podpoření výrazným větrem byli v úvodních minutách výrazně lepší, domácí defenziva odolávala až do 17. minuty, kdy nešťastná Plockova ruka znamenala přímý volný kop z hranice vápna, a Ostřýž domácí zeď "obtočil" znamenitě - 0:1. Úvodní dějství přinášelo i nadále gólové příležitosti takřka výhradně na straně hostů, věchnovští hráči ovšem další gól přidat nedokázali, v největší dvojšanci prvně vyrazil Ostřýžovu střelu z bezprostřední blízkosti Homola, Horníčkovu dorážku pak dokázal vykopnout Stupka. V největší šanci domácích nedokázal úspěšně seřídit mířidla Kolouch, do kabin se tak šlo za zaslouženého vedení hostů.

 

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Začátek druhé půle přinesl nejen výrazně slunečnější počasí, ale i změnu v herním projevu zejména proto, že z "větrné výhody" tentokrát mohli těžit domácí borci. Držení míče i platonická převaha byly na křižanovské straně, nebezpečné šance ovšem přicházely na obou stranách. V největší domácí prošel několik desítek metrů Filip Mužátko, jeho střelu pod břevno ovšem skvěle vytáhl Starý. Zcela rozhodnout pak mohlo trio Horníček, Soudek a Ostřýž, neujala se však Soudkova střela, ani Ostřýžova dorážka. Srovnat skóre tak mohl novic v domácích řadách Žák, na malém vápně ale zakončolal svou slabší nohou, a Starý si tak mohl připsat zákrok z kategorie snadných. Hektický závěr zápasu zajistil Kolbábek, jenž v 90. minutě stíhal Těšíka zcela evidentně se snahou jakkoliv zabránit jeho zakončení a po zásluze vyfasoval červenou kartu. K přímému kopu si stoupnul domácí matador Burian, věchnovská zeď čítala snad 7 hráčů, Starý tedy nemohl vidět vůbec nic, navíc stál  netakticky na středu brány, a byť Burian správně mířil na vzdálenější tyč, jeho střela šla zbytečně vysoko a pouze trefila břevno. Hosté si tak odvezli poněkud šťastné 3 body.



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Homola Martin: Zápas rozdílných poločasů, první půlku byli jednoznačně lepší hosté a za průběžnou ztrátu 0:1 jsme byli rádi. Po pauze jsme ovšem měli nekolik výrazných šancí i my, aspoň gól jsme dát mohli, po přímáku v poslední minutě i jednoznačně měli, řekl bych. Věchnovská výhra je tak docela šťastná, ale nutno uznat, že štěstí šli v průběhu zápasu vstříc. Rád bych vyzvedl výkon Stupky, který nastupuje všude možně, jen ne na stoperu, a přesto byl nejlepším borcem na hřiští.




Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - T. Plocek [-] , J. Mužátko [-] (82. B. Horníček [-] ) - - J. Kolouch [-] (46. A. Burian [-] ) , F. Mužátko [-] (82. J. Hubl [-] ) - M. Petr [-] (80. M. Sklenář [-] ) , M. Broža [-] , M. Těšík [-] , P. Bajer [-] (63. M. Veselský [-] ) , J. Stupka [-] , J. Žák [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , O. Zonyga [-] , M. Svoboda [-] , F. Horníček [-] (83. P. Kučera [-] ) , J. Vrbka [-] , J. Smolík [-] , J. Bílek [-] , T. Kolbábek [-]

ŽK: 36. J. Žák , 76. M. Petr , 85. J. Hubl - 39. J. Bílek , 41. J. Smolík , 70. T. Kolbábek . ČK: 90. T. Kolbábek .
Hráči zápasu: J. Stupka - O. Ostrýž .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - STRATENÝ Michal, HOMOLA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Josef Procházka
Tip experta: remíza

Zápas bude nejspíše vyrovnaný, tak to vypadá na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích