2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté vyhráli, ale měli to dost těžké


Branky


24. O. Gibfried , 32. M. Jedlička - 14. A. Prášil , 42. P. Bureš , 80. P. Bureš , 83. P. Bureš (p.)
20

Ve 25. kole se vedoucí tým Rozsochy představily na půdě Doubravníku. Hosté měli jasný plán a to tady získat 3 body, ale vůbec to neměli jednoduché a v poločase nic jistého neměli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubravník překvapil hosty

V prvním poločase se odehrál moc zajímavý fotbal. Rozsochy vstoupili aktivně, hosté si vytvořili pár dobrých šancí, domácí ale také hráli velmi dobrý fotbal. Ve 14. minutě a padl 1. gól zápasu. Hosté zahrávali roh a Adam Prášil poslal hlavou míč do brány a tím tak otevřel skóré. Jenže poté hosté začali dělat chyby a tak vyrovnání přišlo brzy. Hostující obrana poslala nepovedenou malou domů, tu dokázal vystihnout Ondřej Gibfried a poté obstřelil Patrika Juračku. Ve 32. minutě opět hosté udělali chybu, která je stála další brankou. Domácí hráči od svých zadních řad udělali rychlou a přesnou kombinaci a překvapili tak obranu Rozsoch. Z pravé strany přišel centr na Michala Jedličku a ten z otočky poslal Doubravník do vedení. Hosté do konce poločasu ale ještě zvládli vyrovnat. Při rohovém kopu, kdy se snad celá 11 hostů natlačila na brankovou čáru propadl míč v chumlu k domácímu brankáři, který míč nešťastně vyrazil do nohy Petra Bureše a tak ve 42. minutě bylo vyrovnáno. Dále se pokračovalo přeléváním ze strany na stranu, ale další gól už z toho nepadl. Rozsochy tak šli do přestávky s vyrovnaným stavem zápasu 2:2, což hosté určitě nečekali. Domácí předvedli v první polovině hry nejlepší fotbal druhé poloviny sezóny.

Rozsochy přidaly, berou 3 body

Ve druhém poločase už hosté byli lepší a začali poločas velmi aktivně, protože se na Doubravníku projevila dřina a únava z první půle. Z části únavou a z části strachu o vybojování bodů začal Doubravnik propadat a zatahovat se až příliš k vlastní brance. Hosté si vypracovávali velké šance, ale ty v gól přetaveny nebyly. Až v 80. minutě přišel gól z kopaček Rozsoch. Přišel centr z levé strany, na který si naskočil Petr Bureš, který předskočil obránce a hlavou poslal svůj tým do vedení. Tato branka domácí dost zlomila a vyčerpaná defenzíva se zmohla už jen na dlouhé odkopy. V 83. minutě domácí zbytečně ve vápně faulovali a tak Petr Bureš z penalty vstřelil pojistný 4. gól a také tímto zpečetil svůj hattrick. Domácí ve druhém poločase dvakrát zahrozili. Poprvé to bylo asi po 50 metrovém slalomu Radima Šikuly, který nakonec nezamířil přesně. Druhou nabídku dostal krásnou nahrávkou na střelu z první Jaroslav Vojta, ani ten však netrefil zařízení. Rozsochy tak vyhráli v Doubravníku 4:2, povinnost splněna, ale dnes to měli hosně těžké.

 



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Jakub Lipovský - brankář: "Myslím že dnes fandové viděli opravdu hezký, bojovný a slušný fotbal. Ikdyž jsme v druhé půli tahali za slabší konec a nakonec body neurvali, tak jdeme domů ze vztyčenou hlavou a pocitem že jsme tam nechali vše."

TJ Rozsochy
Michal Strachoň - trenér: "Měli jsme to těžké, já jsem na to kluky upozorňoval, ono už ani nejde úplně o soupeře, který byl jako hodně kvalitní, hodně dobrý, jezdil po zadku, nenechal nám nic zadarmo, ale je aji těžké udělat tady ty poslední, ty které se chystáme udělat, takže příští týden doufám, že uděláme ten poslední krok a bude to naše." hráč utkání: Emil Šibor



Sestavy


FK Doubravník
J. Lipovský [-] - V. Jedlička [-] (73. D. Juračka [-] ) , T. Vorel [-] , J. Vojta [-] , M. Škvařil [-] , O. Gibfried [-] (46. R. Šikula [-] ) , V. Čepička [-] (57. S. Balák [-] ) , M. Jedlička [-] (77. M. Švadlenka [-] ) , R. Šibor [-] , T. Beran [-] , T. Csizmár [-] (57. J. Slámečka [-] )

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - O. Opalenyk [-] (73. R. Padrtka [-] ) , P. Šmerda [-] (87. M. Střešnák [-] ) , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] (87. J. Holý [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , V. Prášil [-] , J. Ludvík [-] , E. Šibor [-] , R. Prášil [-] (77. O. Oláh [-] )

ŽK: 50. E. Šibor .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - SOMMER Marek (N), STŘEŠŇÁK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů