Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravec doma dokázal vyhrát


19

Ve 25. kole se v Moravci představila Osová Bítyška. Domácí minulý týden hráli 1:1 s Vírem. Hosté zase vysoko porazili Doubravník 7:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra více pomohla hostům

 V prvním poločase byla mírně lepším týmem Osová Bítyška, která měla trochu více ze hry. A to se také podvrdilo. Už v 7. minutě dokázal otevřít skóré Petr Ivančík. Na tento stav domácí dokázali zareagovat zanedlouho. V 19. minutě stav zápasu srovnal Filip Kudiovský. Tím, že hosté byli trochu lepším týmem, tak si o chvíli později vzali zpět svoje vedení. Ve 35. minutě vrátil hostujícímu týmu vrátil vedení Ondřej Říha. A tak Osová Bítyška v Moravci ovládla první polovinu výsledkem 2:1.

Domácí dokázali otočit

Druhý poločas začal štastněji pro domácí Moravec. V 50. minutě srovnal Marek Kachlík a dále se pokračovalo ve vyrovnaném tempu hry. Přibližně po 20 minutách druhého poločasu hostům došli síly a jelikož neměli tolik hráčů na střídání, tak domácí dostali menší výhodu. A toho dokázali také využít, když v 87. minutě dokončil obrat na 3:2 svýh druhým zásahem v zápase Filip Kudiovský. Moravec tak doma porazil Osovou Bítyšku 3:2 po dobrém obratu.



Ohlasy k zápasu



SK Osová Bítýška
Jan Večeřa: "Dobrý fotbal, kvalitní výkon, bojovnost. Z naší strany je to spokojenost s dnešním výkonem. Byl to takový remízový zápas bych řekl."



Sestavy


TJ Moravec
P. Černý [-] - J. Cimbálník [-] , F. Lahodný [-] , D. Nobicht [-] , M. Černý [-] , M. Kachlík [-] , P. Červinka [-] (65. J. Kováč [-] ) , T. Smolík [-] , F. Černý [-] , V. Cícha [-] (46. M. Hanák [-] ) , F. Kudiovský [-]

SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - P. Ivančík [-] (83. D. Dvořáček [-] ) , O. Říha [-] (80. O. Nováček [-] ) , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] (27. A. Trojan [-] ) , O. Zeman [-] , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , P. Rosendorf [-]

Počet diváků: 101. Rozhodčí: ROSICKÝ Jakub - HLADÍK Jiří, HANÁK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích