0:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radostín překvapil ve Víru


Branky


19

Ve 25. kole jel Radostín do Víru. Radostín měl minule volný los, takže mohl nabírat síly na toto utkání. Zatímco domácí minule remizovali s Moravcem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start hostů

Začátek utkání se domácí Jiskře vůbec nepovedl. Už ve 3. minutě hostující útočník Rostislav Večeřa překonal domácího brankáře a poslal tak hosty do vedení. Na tento gól nijak domácí Jiskra nějak nedokázala reagovat. A proto také domácí první poločas na vlastním hřišti prohráli po bleskovém gólu 1:0. Na druhou stranu ale hosté dost často faulovali, dokonce z toho byly 3 žluté karty, což není úplně typické na jeden poločas.

Další gól, pojistka

Ve druhém poločase by museli domácí přidat, aby alespoň získali bod. Jenže vyrovnávací branka nepřicházela, a aby toho málo hosté znovu dokázali udeřit. V 72. minutě se dokázal trefit Jan Poul a pojistil tak vítězství Radostína. Hosté si tak z Víru odváží výhru 2:0, připisují si tři body, ale opět přišlo od nich dost faulů a opět z toho byly tři žluté karty, pro srovnání, domácí měli za 90 minut hry pouze 2 žluté karty.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - T. Piskač [-] , V. Oliva [-] (72. V. Skoumal [-] ) , D. Šenkýř [-] , O. Rychlý [-] - V. Sedler [-] , J. Coural [-] , J. Tomášek [-] - R. Bukáček [-] (72. P. Orel [-] ) , F. Kintr [-] , D. Fiala [-]

TJ SOKOL Radostín nad Oslavou
I. Dupal [-] - R. Fňukal [-] , D. Staněk [-] , L. Kozel [-] , R. Večeřa [-] , M. Gregar [-] , P. Gregar [-] (63. V. Ambrož [-] ) , P. Dvořák [-] , P. Inwald [-] , J. Poul [-] , J. Kohout [-]

ŽK: 42. R. Bukáček , 89. D. Fiala - 4. P. Gregar , 15. M. Gregar , 22. R. Večeřa , 53. P. Dvořák , 76. J. Poul , 89. J. Kohout .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - ŠUDOMA Jiří, SKOUMAL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích