1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vír doma remizoval


Branky


19

Domácí Jiskra doma ve 24. kole přivítala Moravec. Oba celky se nachází ve středu tabulky, takže nebylo úplně jasné, kdo bude favoritem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vír dal první gól

V prvním poločase nebylo moc zajímavých momentů, které by stály za to si je připomenout. Jiskra přece jenom byla trochu lepší, když se v 17. minutě prosadil domácí záložník Vladimír Sedler. To ale byl jediný gólový moment prvního poločasu tohoto zápasu. Domácí Jiskra Vír, si tak do druhé půle vytvořila náskok v podobě jednoho gólu.

Moravec vyrovnal

Do druhého poločasu šli domácí s větším klidem, neboť vedli 1:0. To Moravec se zápasem něco hodlal udělat. Jenže gólový moment nepřicházel, to se ale změnilo v 71. minutě, když bylo vyrovnáno. Za hosty srovnal tento zápas Filip Kudiovský. A to byl poslední gól tohoto zápasu. Domácí se tak s Moravcem rozešli smírně, každý bere bod a pro oba týmy je tento bod cenný.



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - V. Oliva [-] (28. K. Orel [-] ) , D. Šenkýř [-] , O. Rychlý [-] - O. Kubík [-] (46. P. Orel [-] ) , V. Sedler [-] , J. Coural [-] , J. Tomášek [-] - F. Kintr [-] , D. Fiala [-] - T. Piskač [-]

TJ Moravec
J. Chocholáč [-] (74. P. Válek [-] ) - J. Cimbálník [-] , M. Kachlík [-] , L. Pipa [-] , I. Pokorný [-] (41. M. Hanák [-] ) , P. Červinka [-] , P. Kudiovský [-] , T. Smolík [-] , F. Černý [-] , F. Lahodný [-] , F. Kudiovský [-]

ŽK: 89. V. Skoumal - 49. M. Hanák .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: JUDA Jaroslav - HOMOLA Matěj, ROUS Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácí naváží na velmi dobré jarní výkony i výsledky. Moravec svoji kůži nedá lacino, ale vyjde
bodově naprázdno.

Tip: remíza