2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy derby zvládly lépe


Branky


19

Ve 24. kole se v Rozsochách představila rezerva Nové Vsi. Bylo to další tradiční derby těchto dvou rivalů, takže jsme se měli na co těšit. Bylo jasné že zápas bude vyrovnaný.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy daly vedoucí gól

Tradiční derby, dlouholetých rivalů začali aktivněji hosté, kteří se zejména přesnými nákopy za obranu domácích na nabíhající rychlonohé a důrazné útočníky snažili dostávat do nebezpečných pozic. Domácí zadáci byli proti a nebo si s nákopy poradil brankář Juračka. Jelikož aktivita hostů neustávala, podařilo se jim dostat do nebezpečných příležitostí, ale opět byl na místě výborný brankář domácích Juračka. Po čtvrt hodině hry se domácí vymanili z tlaku a začali být výrazně nebezpečnější, což vyvrcholilo v šestnácté minutě, kdy se vápnem doslova jako tank probil kanonýr Bureš a bodlem nedal hostujícímu brankáři šanci jakkoli zasáhnout. 1:0. Hra začala být vyrovnanější, s několika náznaky brankových příležitostí, výraznou měli hosté, kdy se snažili natřikrát dorazit míč do domácí branky, ale bezchybný Juračka byl vždy na svém místě. Do půle ještě trefili hosté po pěkné kombinaci břevno, domácí hrozili zejména rychlonohými Padrtkou a Radimem Prášilem, ale stav do půle už ani jedno z mužstev nezměnilo.

Domácí dali další gól, pohlídali si tak výhru

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté a domácí měli více a více starostí s útoky hostů. Všechny jejich útoky, střely a příležitosti buď končili na bojovně hrajícím týmu v poli a nebo vynikajícím brankáři Juračkovi. Domácí vyráželi do nebezpečných brejkových příležitostí a po jedné takové skvěle provedené akci se prosadil Stanislav Padrtka, který v samostatném úniku nedal hostujícímu brankáři šanci. 2:0
Domácí si po této brance již cenou výhru pohlídali a připsali si veledůležité body do tabulky.


Děkuji trenérovi Michalu Strachoňovi za tuto reprtáž.


Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): "Možná nejtěžší zápas jara. Hráli jsme bojovně a nechtěli jsme doma ztratit body. Kluci nechali na hřišti opravdu všechno, není nic co by se jim za dnešní výkon dalo vytknout. Když se nám nedařilo herně, tak jsme vše nahradili bojovností a šli jsme si za výhrou. Všem dnes děkuji, celému týmu!" hráč utkání: Patrik Juračka




Sestavy


TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] , A. Prášil [-] , O. Opalenyk [-] (3. M. Dostál [-] ) , R. Prášil [-] (86. J. Holý [-] ) , V. Prášil [-] , J. Ludvík [-] (86. R. Padrtka [-] ) , E. Šibor [-] , I. Šťastný [-] (77. D. Juračka [-] )

TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - J. Máček [-] (72. A. Mrázek [-] ) , V. Novotný [-] , J. Havlík [-] , F. Chalupa [-] , T. Nejedlý [-] (72. T. Nečas [-] ) , P. Bureš [-] (69. J. Nečas [-] ) , J. Starý [-] , J. Krejčí [-] , F. Šandera [-] (56. V. Zahradník [-] ) , P. Dobiáš [-]

ŽK: 11. P. Šmerda , 20. E. Šibor , 24. S. Padrtka , 61. V. Prášil , 61. P. Bureš - 33. J. Havlík , 53. V. Novotný , 59. J. Nečas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stehlík Michal - SKRYJA Stanislav, PADRTKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Rozsochy jsou na vítězné vlně, a tak potvrdí roli favorita. I proti kvalitnímu soupeři zvítězí minimálně
o dvě branky.

Tip: remíza