7:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 14:30

24.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítyška si doma s chutí zastřílela


Branky


6. J. Pohl , 13. J. Pohl , 38. M. Vařílek , 49. J. Pohl , 55. M. Hollý , 64. L. Sláma , 83. M. Hollý
17

Ve 24. kole přivítala Osová Bítyška doma přivítala Doubravník. Domácí v minulém kole nestačili na b-tým Nové Vsi, kde prohráli 3:1. Hosté v minulém kole prohráli vysoko 1:6 proti Vírské Jiskře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start Bítyšky

Domácí Osová Bítyška skvěle vstoupila do utkání. Už v 6. minutě domácí záložník Jan Pohl otevřel skóré. Ve 13. minutě to už bylo 2:0 a opět se dokázal prosadit domácí hráč Jan Pohl. Poté domácí střelecky se trochu utlumili. Přesto byla Osová Bítyška mnohem lepší. Domácí hráči předváděli krásné kombinace, hráli mnohem lépe než hostující Doubravník. Ten se ani k ničemu prakticky nedostal. Ve 38. minutě na 3:0 zvýšil domácí Marek Vařílek, ten tak  určil stav prvního poločasu, který skončil 3:0 pro domácí mužstvo.

Další 4 branky domácích

Po přestávce domácí hráči nezvolnili, spíše naopak. Opět měli domácí navrch, hráli dobře, skvěle kombinovali a hosté se opět k ničemu prakticky nemohli dostat. Jako první hráč, který vsítil gól ve druhém poločase byl Jan Pohl, který tak ve 49. minutě dokázal zkompletovat hattrick. V 55. minutě o sobě dal vědět Martin Hollý, když zvýšil stav zápasu na 5:0. Domácí se s debaklem nespokojili, protože v 64. minutě střídající Lukáš Sláma upravil na 6:0. No a skóré uzavřel v 83. minutě svým druhým gólem v zápase Martin Hollý. Osová Bítyška doma tedy porazila Doubravník vysoko 7:0. Pro domácí to je určitě zápas sezóny, naopak pro hosty určitě jeden z nejhorších zápasů v této sezóně.



Ohlasy k zápasu


SK Osová Bítýška
Jan Večera: "Byl to náš nejlepší výkon v sezóně, hrál se pěkný fotbal, kombinace, góly po kombinacích až skoro do prázdné branky, soupeř se k ničemu nedostal. Asi nám pomohli dvě rychlé branky na začátku. Dále nám výbroně fungoval presink. Líbil se mi výkon našich mladých hráčů, kteří teď přešli z dorostu, odehráli výborné utkání. " hráč utkání: Martin Hollý




Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Hollý [-] , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] (59. J. Dvořáček [-] ) , M. Klusák [-] (66. J. Štěpánek [-] ) , P. Večeřa [-] , O. Zeman [-] , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] (46. P. Ivančík [-] ) , T. Malý [-] , J. Pohl [-] (55. L. Sláma [-] )

FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - J. Vojta [-] , M. Vojta [-] (55. D. Juračka [-] ) , V. Jedlička [-] , T. Vorel [-] , R. Šikula [-] (46. S. Balák [-] ) , V. Čepička [-] (55. M. Švadlenka [-] ) , M. Jedlička [-] (46. O. Gibfried [-] ) , R. Šibor [-] , T. Beran [-] , T. Csizmár [-] (72. M. Šikula [-] )

ŽK: 42. T. Karmazín - 31. V. Čepička .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - CHYTKA Zdeněk (N), SVOBODA Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tento zápas muže dopadnout jakkoliv, ale věřím, že Doubravník bude o gól šťastnější.

Tip: remíza