0:1
(0:0)
65. V. Mahel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bobrová těsně porazila Polničku


Branky


65. V. Mahel
18

Ve 22. kole se v Polničce představila Bobrová. Polnička se momentálně nachází předposlední v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

První poločas toho moc zajímavého nenabíd. Domácí hráči měli převahu, byli lepším celkem, ale i přes lepší výkon branku nedokázali dát. Tato první polovina tedy skončila bez branek. Mírná převaha se nakonec Polničce stala osudným.

Bobrová nakonec dala vítězný gól

Zatímco v 1. poločase byla lepší Polnička, tak ve druhé půli hosté Bobrové se dokázali prezentovat lepším výkonem. Navíc Bobrová dostala dárek v podobě pokutového kopu. Exekutorem se stal Jiří Svoboda, jenže tuto penaltu mu domácí brankář Martin Chyba dokázal chytit. V 65. minutě přece jenom šla Bobrová do vedení. Hosté zahrávali rohový kop a Václav Mahel na zadní tyči skóroval hlavou na zadní tyči. Tento gól byl nakonec vítězný, a tak Bobrová si z Polničky odváží plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Polnička
Radim Synek: ‚‚První poločas domácí byli lepší, druhý hosté. Ve 2. půli domácí brankář dokázal chytit penaltu. Poté padl gól z rohu, centrovaný balón a zakončení na zadní tyči"




Sestavy


TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - R. Synek [-] (88. J. Havránek [-] ) , J. Víška [-] , L. Ondráček [-] , L. Bulíček [-] , R. Gančev [-] , J. Pálka [-] , R. Klement [-] , T. Jambor [-] , P. Havlík [-] (8. Z. Holas [-] ) , T. Litochleb [-]

TJ Sokol Bobrová
T. Flek [-] - L. Křepela [-] , V. Mahel [-] , J. Ptáček [-] , J. Svoboda [-] (75. I. Roháček [-] ) , R. Smutka [-] (17. J. Dostál [-] ) , T. Hrbek [-] , R. Kratochvíl [-] , P. Dvořák [-] , L. Muller [-] , O. Hlushchenko [-]

ŽK: 55. J. Víška - 50. J. Svoboda , 72. T. Hrbek .
Počet diváků: 67. Rozhodčí: SÝKORA Jiří - SKRYJA Stanislav, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Bobrová se na jaře hodně trápí a budou muset zamakat, aby v tomto zápase bodovala naplno. Zápas si myslím Bobrová zvládne, ale s rozdílem jedné, maximálně dvou branek.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích