0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 14:30

22.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jan Veselský hattrickem zařídil výhru v Osové Bítyšce


Branky


18

Osová Bítyška doma sehrála zápas proti Dolní Rožínce. Dolní Rožínka se momentálně nachází na 2. místě a ztrácí pouze jeden bod na vedoucí rezervu Bystřice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Baník si vytvořil náskok

O tom, že je Dolní Rožínka favoritem tohoto utkání, to se nakonec podvrdilo. Hostující hráč Jan Veselský v 16. minutě se poprvé gólově dokázal prosadit. Další branku si hosté z Dolní Rožínky schovávali až ke konci prvního poločasu. Ve 45. minutě Jan Veselský vstřelil svůj druhý a také druhý gól v tomto zápase. Jan Veselský tedy určil stav první poloviny dnešního utkání, skóré tedy po prvním poločase bylo 2:0 pro Baník. Domácí ale stále měli ještě nějakou šanci na body.

Třetí gól hostů, následná červená karta

Hosté z Dolní Rožínky se dokázali také prosadit na začátku druhého poločasu. Když probíhala 54. minuta, tak Jan Veselský zpečetil hattrick, v tuto chvíli se mohlo zdát, že domácí hráči mají po zápase. Jenže v 61. minutě se hostující Jakub Večeřa nechal vyloučit, a tak poslal hosty do deseti. Domácí Osová Bítyška tak od 54. minuty hrála v přesile, ale bohužel pro ni tuto výhodu nedokázala nějak proměnit, a tak si hosté odváží výhru 0:3. Hostující brankář Zdeněk Horák si tak připisuje  čisté konto.



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Klíma [-] - M. Hollý [-] (79. M. Řezníček [-] ) , P. Karmasin [-] (79. D. Mencler [-] ) , A. Karásek [-] , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , O. Říha [-] (69. J. Dvořáček [-] ) , J. Malý [-] , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , J. Pohl [-] (46. M. Vařílek [-] )

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - M. Urban [-] (75. D. Vařejka [-] ) , F. Šmerda [-] , J. Bílek [-] (61. V. Kopecký [-] ) , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , P. Sedlák [-] , J. Večeřa [-] , T. Hille [-] , R. Mazánek [-]

ŽK: 66. P. Karmasin - 38. R. Mazánek , 55. T. Hille . ČK: 61. J. Večeřa .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: MENCLER Luboš - JUDA Jaroslav, CHYTKA Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Rožínka to nebude mít vůbec jednouché a může se stát v tomto zápase cokoliv, spíše bych ale vsadil na Rožínku, která ví, že nesmí prohrát, jestli se chce udržet s čelem tabulky. Rozhodovat bude první vstřelený gól.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů