3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborný 1. poločas domácích vynesl Víru 3 body


Branky


20

V 16. kole se střetli domácí z Víru, kteří přivítali hosty z Rožné. Zápas se odehrál na těžkém a nerovném terénu za silného a chladného větru. Přesto zápas vidělo docela dost lidí. Rožná šla do zápasu jako velký favorit. Ale v 1. poločase to byli domácí, kdo už po 30 minutách vedli 3:0. Po přestávce se hosté pokusili s utkáním ještě něco udělat, ale moc se jim to nedařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výpadek hostujících hráčů

Rožná před zápasem byla na děleném 1. místě s Bystřicí. Takže hosté byli velkým favoritem, tuto roli se jim ale vůbec nepodařilo splnit. Už 5. minutě prohrávali, tehdy otevřel skóré domácí hráč Jaroslav Coufal. O deset minut později domácí ještě více přitížili hostům. V 15. minutě se domácí výborně prokombinovali středem hriště a na konci této povedené souhry byl David Lahodný. Ve 30. minutě dostali hosté tvrdý direkt, když už prohrávali 0:3 z jejich pohledu. Domácí hráči opět předvedli nádhernou akci, když nejprve poslali dobrý nákop na křídlo, z toho přišel nebezpečný centr a na něj si vyskočil Jaroslav Coufal, který mohl slavit dva góly proti velkému favoritovi. Hosté si skoro nic nevytvořili, a tak zaslouženě prohrávali po 1. poločase 3:0.

Hlídání vedení domácích

Po přestávce přece jenom trochu hosté hru vyrovnali. Hráči Víru se více zatáhli a začali bránit výsledek. Domácí začali tedy více hrát na brejky. Rožná se snažila hdoně kombinovat a vytvořit si gólovou příležitost, ale protože terén nebyl v nejlepším stavu, tak jim to moc nešlo. Přece jenom pár závarů před domácí bránou bylo, ale gól z toho nebyl. A tak Jiskra přebrala aktivitu. Začali po dobrých nákopech na útočníky hrozit z brejků, ale ztroskotali na brankáři hostí. Utkání se neslo v bojovnosti a duchu, tak musel rozhodčí udělit hodně žlutých karet. Hosté se ale díky tomuto chování dostali do deseti. V 85. minutě byl vyloučen Jindřich Kintr, který viděl druhou žlutou kartu v zápase. Domácí tedy zaslouženě vyhráli díky skvělému 1. poločasu, kdy dali 3 branky a 2. půli si pohlídali.



Ohlasy k zápasu


hráč utkání: Jaroslav Coufal
SK Rožná
Jiří Kroupa: ¸¸Zápas se odehrál na těžkém a nerovném terénu za silného a chladného větru. Do zápasu jsme šli v pozici favorita. Začátek utkání jsme prospali, a tak jsme po 30 minutách prohrávali 3:0. My jsme si v 1. půli skoro nic nevytvořili. Druhý poločas už byl vyrovnaný, domácí se spíše zatáhli, my jsme se snažili o kombinaci, ale díky terénu to moc nešlo. Pár šancí jsme měli, ale gól z toho nebyl. Naopak domácí měli hodně brejků, ale naštěstí díky brankářovi gól nepadl. Zápas se hrál v duchu velké bojovnosti a tak padlo hodně žlutých a z naší strany i 1 červená karta. Pro nás to byl prostě zápas blbec a my to musíme porážku hodit za hlavu a soustředit se na další uktání." hráč utkání: Jindřich Beran



Sestavy


Jiskra Vír
J. Preisler [-] - O. Rychlý [-] , D. Šenkýř [-] , J. Sedler [-] , D. Lahodný [-] , T. Piskač [-] - J. Tomášek [-] (88. K. Orel [-] ) , V. Sedler [-] , J. Coural [-] - D. Fiala [-] (77. P. Orel [-] ) , F. Kintr [-] (67. O. Kubík [-] ) -

SK Rožná
J. Beran [-] - F. Škutchan [-] , O. Kroupa [-] , J. Kroupa [-] , J. Vyžrálek [-] (76. F. Humpolík [-] ) , O. Chocholáč [-] (79. P. Navrátil [-] ) , J. Kintr [-] , T. Sýkora [-] , K. Beran [-] , P. Kunc [-] , P. Sýkora [-]

ŽK: 61. J. Tomášek , 65. D. Fiala , 83. V. Sedler - 18. O. Chocholáč , 26. F. Škutchan , 31. J. Kintr , 37. K. Beran . ČK: 85. J. Kintr .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: UHLÍŘ Lukáš - JUDA Jaroslav, DUFEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2023 20:45
Tak snad se ještě naučí Rozna prohrávat a odpustí si alibisticke pozapasove pověsti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů