Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jívoví si domů odváží výprask od Dolní Rožínky


20

Velmi zajímavý zápas se odehrál v Dolní Rožínce, kam zavítal soupeř z Jívové. Domácím hráčům a fakouškům se uktání určitě líbilo. Dolní Rožínka odehrála skvělé utkání hlavně ve druhém poločase. V 1. poločase domácí tak gólově aktivní nebyly, přesto měli převahu. A hostující hráči z Jívoví nenašli sílu udělat něco se zápasem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šetřili ostoru munici

První poločas zápasu Dolní Rožínka vs Jívoví nebyl zcela tak zajímavý. V 1. půli se se neodehrálo tolik toho zajímavého, jako v tom druhém. Přesto nějaké šance a góly padly. Dolní Rožínka od začátku byla lepším týmem na hřišti. Jako první domácí také šli do vedení. Tehdy ve 20. minutě dával Jan Veselský úvodní gól tohoto utkání. O šest minut později domácí Rožínka mohla prožívat dvojnásobnou radost. Konkrétně ve 26. minutě na 2:0 pro domácí zvyšoval Jan Čermák. To bylo ze strany domácího týmu prozatím vše. Jívoví se ze dvou branek nepodařilo dostat, a tak první poločas Dolní Rožínka ovládla 2:0. To nejlepší si domácí mužstvo schovalo až na druhou půli, kde začali řádit.

5 gólů rozhodlo o jasné výhře

Po přestávce měli hosté z Jívoví ještě šanci na záchranu alespoń jednoho bodu. Jenomže druhý poločas začal pro hosty ještě hůře než ten první. Už ve 49. minutě potřetí hosté lovili míč ze sítě. Tehdy poslal domácí do třígólového vedení Jan Čermák, který se stal dvoubrankový střelec rázem. O osm minut později hosté dostali 4. gól, kdy v 57. minutě zvýšil domácím vedení opět další dvougólový střelec Jan Veselský. V 62. minutě hosté dostali gól s pořadovým číslem 5. Na tento počet branek upravil skóré Roman Sluka. V 69. minutě Jan Čermák zpečetil hattrick a vstílil tak šestý gól tohoto duelu. A poslední hřebíček do rakve zasadil hostům Pavel Bartoněk, který vstřelil poslední gól v 87. minutě. Po tomto momentu to bylo vše a tak zápas skončil 7:0. Dolní Rožínka si tak ve 2. zápase jara pohodlně zastřílela, zatímco hosté odjíždí s debaklem.



Sestavy


TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - V. Kopecký [-] (65. M. Šimeček [-] ) , F. Šmerda [-] , R. Mazánek [-] , D. Vařejka [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , J. Veselský [-] , J. Večeřa [-] (73. J. Vařejka [-] ) , J. Bílek [-] (46. R. Sluka [-] )

FC Santus Jívoví
J. Horký [-] - J. Koukola [-] , R. Valsa [-] , R. Havlíček [-] , J. Rosa [-] (74. J. Hejtmánek [-] ) , V. Dvořák [-] , M. Koukola [-] , J. Láznička [-] , D. Dřímal [-] (52. M. Štryncl [-] ) , M. Mach [-] , P. Housa [-] (23. P. Liška [-] )

ŽK: 22. F. Šmerda , 24. P. Vondruška , 68. J. Večeřa , 76. J. Čermák , 77. R. Mazánek - 34. V. Dvořák . ČK: 74. F. Šmerda .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Stehlík Michal - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, DOSTÁL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
3. 4. 2023 22:18
no mě se to chvilema moc nelíbilo :D

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích