0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 14:30

16.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polnička ve druhé půli rozhodla o vítězství


Branky


19

Bítyška doma hrála proti hostům z Polničky. Jelikož po celý zápas byla strašná zima, tak se moc hráčům nechtělo hrát. Domácí začali v prvním poločase hrát s velkým odhodláním a náporem, ale žádná velká příležitost z toho nebyla. První vážný moment měli hosté, když trefili tyč. Druhý poločas opět domácí přitlačili. Ale to se jim moc nedařilo. Hosté využili svojí šanci, a tak šli do vedení, a toto skóre probíhalo tak celý 2. poločas. Domácí vyháhli hru na 4 útočníky a pokusili se o vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný fotbal

Začátek utkání lépe zachytili domácí. Hned od začátku nalezli na hosty, kteří museli tento nápor bránit. Tlak a aktivitu domácí sice měli, ale žádné nebezpečí pro gólmana hostů to nebylo. První šanci zápasu měli hostující hráči. Petr Havlík z boku nastřelil tyč, domácí si tak mohli oddechnout, protože to byla velká příležitost. Do konce poločasu se nic zajímavého nestalo. Oba týmy až na určité pasáže většinou nakopávaly balóny, tak to nebyl úplně pohledný fotbal. A také proto zůstal první poločas bez branek. Kvůli zimě, tak 1. poločas nebyl úplně záživný.

Vítězství Polničky

Po přestávce opět domácí nalezli na hosty z Polničky. Opět vytvořili silný tlak, který ale k brance nevedl. Bítyšla si mohla vylámat zuby na hostujícím brankářovi, a také, protože jim úpně nesedla souhra, tak nevstřelili gól. V 56. minutě padla jediná branka zápasu. Díky dobrému pasu za obranu mohl Jiří Víška jít sám na domácího gólmana. Jako pozdrav mu poslal střelu do šibenice. Domácí poté v závěru vytáhli hru na 4 forwardy. Díky tomu si vytvořili hodně brankových příležitostí. Hosté hodně faulovali, takže domácí měli několik slibných standartních situací. Obrana Polničky nepřipouštěla vyrovnáví. V 80. minutě Polnička šla 4 na 1, ale hráči tuto šanci zahodili. Dále už moc šancí nebylo. A tak Polnička vyloupila Osovou Bítyšku a může slavit hubené vítězství 0:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Polnička
Radim Synek: ¸¸1. poločas začal náporem domácích hráčů, ale brankový příležitosti si nevytvořili. 1. šanci měli hosté, kdy Havlík trefil tyč z boku a do konce půle si nic závažného se nestalo. Byla to spíš taková nakopávaná. Druhá půlka začala zase tlakem domácích, snažili se dostat do vedení, ale gólman Chyba dobře chytal, nebo měli nepřesné nahrávky. Po gólu to domácí vytáhli na 4 útočníky a dostávali se do hodně šancí. Hosté faulovali, takže měli dost standartek, hostující obrana odolala. V 80. minutě hosté šli 4 na 1, ale gól z toho nebyl. Dál už moc těch šnací nebylo. Byla to spíš taková nakopávaná."



Sestavy


SK Osová Bítýška
J. Hršel [-] - M. Hollý [-] (79. J. Dvořáček [-] ) , O. Říha [-] (67. P. Antoš [-] ) , P. Karmasin [-] , M. Vařílek [-] , M. Klusák [-] , P. Večeřa [-] , L. Sláma [-] (46. R. Hemala [-] ) , J. Malý [-] (86. A. Karásek [-] ) , T. Malý [-] , J. Šmerda [-] (46. T. Karmazín [-] )

TJ Sokol Polnička
M. Chyba [-] - L. Ondráček [-] , J. Víška [-] , L. Bulíček [-] (88. D. Halík [-] ) , P. Havlík [-] (74. Z. Sedlák [-] ) , R. Gančev [-] , J. Pálka [-] , R. Klement [-] , T. Jambor [-] , L. Klement [-] (65. Z. Šoukal [-] ) , T. Litochleb [-]

ŽK: 62. R. Klement .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - STRATENÝ Michal, KLIMEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích