3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

26.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


6
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FC Strání
Vladimír Stančík, trenér: Utkání bylo slavnostní, po zápase jsme převzali medaile a pohár pro vítěze, proběhly oficiální oslavy. Co se zápasu týče, výsledek je pro Kvasice krutý, rozhodně nebyly o třídu horším celkem. Rozdíl ale byl v efektivitě, kdy my své šance proměnili. Přestože nás trápí zranění, chceme soutěž dohrát s důstojností lídra a vítěze.

FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér: V herně vyrovnaném utkání dokázali domácí, na rozdíl od nás, proměnit své šance. O výsledku se rozhodlo na konci prvního poločasu a hned v úvodu druhého, kdy domácí vstřelili druhou branku. Když pak krásnou střelou přidali třetí branku o utkání bylo rozhodnuto. Bohužel se v posledních utkání střelecky trápíme a k tomu máme početnou marodku. Strání gratuluji k zaslouženému postupu do divize.



Sestavy


FC Strání
M. Čubík [-] - L. Miklovič [-] , J. Spáčil [-] (78. V. Čaňo [-] ) , E. Pecha [-] , P. Silnica [-] , A. Řihák [-] , R. Holík [-] , O. Čaňo [-] , L. Pavluš [-] (78. D. Eliáš [-] ) , R. Častulín [-] (38. J. Gardian [-] ) , P. Macháčik [-]

FC Kvasice
R. Stratil [-] - D. Chytil [-] , D. Hradil [-] , J. Ferko [-] (78. O. Augustin [-] ) , L. Berky [-] , A. Kochaníček [-] , D. Stratil [-] , J. Smažinka [-] (19. L. Chytil [-] ) , E. Vasiljev [-] , M. Lapčík [-] , D. Drápal [-]

Počet diváků: 200. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - KORCH Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Toman
Tip experta: výhra domácích

Strání už má postup v kapse, může zkoušet náhradníky, ale na domácí půdě je 100%

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza