1:1
(0:0)
88. M. Toman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nevšová Kvasice překvapila


Branky


4

V sobotu se odehrál zápas mezi dvěma rozdílnými týmy. Jak to dopadlo? A kdo nakonec vyhrál? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prostě fotbal

V osmé minutě Kvasice střílí na bránu soupeře krásnou hlavičkou útočníka domácích. Přesila domácího týmu byla ze začátku dost znát. Proto v 19. Minutě jsme mohli vidět další akci. Rohový kop, který ale nakonec zpracovává nevšovská obrana na druhou půli hřiště. Dalších pár minut Kvasice nezahálely a pokračovaly. Ve 23. Minutě domácí střílí do výšky. Golman Tomáš Hrnčiřík ale míč odráží do břevna, dále pak míč končí v pomocné síti za branou. Nevšová ale rozhodně nebyla pozadu a útočila, střílela....jednou  takovou pěknou šanci jsme mohli vidět v poslední minutě prvního poločasu. Nevšovský střelec vypálil na gólmana Jakuba Svobodu. Ten míč zpracovává a posílá mimo dosah branky. Poločas na obou stranách nepřinesl ani jednu branku. Krásné nadějné šance ale opravdu nechyběli. 

Domácí? Nebo hosté?

Druhý poločas byl už o něčem jiném.  V 72.minutě boj o výhru odstartoval 27 letý Dominik Drápal. Za velkým vápnem napřáhl svou kopačku a silnou ranou míč míří nad brankáře Hrnčiříka, který je mimochodem výherce hráče minulého kola. Skóre 1:0! Osobní souboje, akce, šance, rohové kopy,...
Centr, od Aleše Urbánka do hloučku před branou Kvasic, předcházel významnému momentu pro hosty. V 88.minutě totiž Martin Toman trefil branku, čímž vyrovnal na 1:1.  Poslední dvě minuty jasné rozhodnutí nepřineslo a tak si soupeři body rozdělily.



Ohlasy k zápasu


FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: Četná zranění, která nás provází nám neumožnila dorazit k soupeři v optimální sestavě, ale na předvedené hře to nebylo znát. Snažili jsme s kvalitním soupeřem od první minuty držet krok, být pozorný a nedovolit jim tvořit hru a skórovat. Poločas tak skončil bez branek, kdy se ale blýskl náš gólman skvělými zákroky, kdy tým podržel. V druhé půli začali domácí aktivněji chtěli vstřelit branku a jít do vedení. My víceméně čekali na brejk a znovu pozorně bránili. Až do 75. minuty branka v utkání nepadla. V této minutě se hosté ujali vedení po nešťastné brance do naší sítě. Kvasice začaly jednobrankové vedení bránit a to se jim stalo osudným. v 85. minutě se nejlépe v pokutovém území zorientoval Martin Toman, kdy nejdříve první střelou gólmana nepřekonal, následnou už ale ano. Zápas jsme tak srovnali a po bojovném a obětavém výkonu všech hráčů vezeme z Kvasic cenný bod.



Sestavy


FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] (46. A. Kochaníček [-] ) , D. Hradil [-] (77. R. Stratil [-] ) , J. Ferko [-] , L. Berky [-] , D. Stratil [-] , J. Smažinka [-] , E. Vasiljev [-] , M. Lapčík [-] , D. Drápal [-] , L. Chytil [-] (68. O. Augustin [-] )

TJ Sokol Nevšová
T. Hrnčiřík [-] - P. Švach [-] , M. Toman [-] , M. Makovec [-] (81. V. Welyt [-] ) , A. Fojtík [-] , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , J. Fuksa [-] , T. Švach [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-]

ŽK: 60. D. Drápal - 63. T. Švach .
Počet diváků: 270. Rozhodčí: HRUBÝ Jaroslav - VYMAZAL René, KROČA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Tomáš Hrnčiřík
Tip experta: remíza

Střet s nepříjemným soupeřem na domácí půdě nebude nic lehkého, ale minimálně bod zde zvládneme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích