2:4
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 17:00

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


14. M. Gavenda , 18. M. Bartošík - 24. M. Kubiš , 50. M. Prokeš (vl.) , 60. M. Dubčák , 88. D. Juřica
5
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Stanislav Výstup, vedení klubu: Do utkání jsme vstoupili parádně kdy po krásné akci Cigoše ve 14 min zakončoval do prázdné branky Gavenda. O 4 min později po pěkné centru hlavičkoval za golmana Bartošík, domácí obránce vykopl pouze do břevna, ale míč byl již za brankou. Hra do té doby byla víceméně vyrovnaná, hosté moc šancí neměli. Po skrumáži ve vápně se hostující hráč ve 24 min opřel do míče a ten zapadl za tyč. Před poločasem se prohnala bouře na hřišti. Z kraje druhého poločasu po rohovém kopu míč trefil domácího stopera Prokeše a ten si dal vlastní gol. O 10 min později hosté po pěkné kombinaci šli do vedení. Nás to nakoplo, ale bohužel ze spoustu šancí, které jsme měli nic golem neskončilo. Krsička trefil břevno, Trlidovi šance vychytal hostující golman. Bohužel měli jsme spoustu šancí a před závěrečným tlakem u rohového praporku u vlastní brány šel ochotně k zemi domácí stoper Janík, rozhodčí to jakou faul neposoudil. Za řeči mu dal žlutou kartu a z následné standartky hosté zvýšili na 2:4. Pro nás určitě zklamání, kdy jsme zahodili spoustu šancí, dostali nesmyslné goly a opět doma přišli o body.

FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: Hráče jsme upozorňovali na úvod utkání, abychom neinkasovali a drželi čisté konto. Bohužel z ojedinělých akcí jsme obdrželi laciné branky. Poté se naše hra zlepšila a vypracovali jsme si několik brankových příležitostí. Na 2:1 do poločasu snížil pěknou střelou Maťej Kubiš. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a srovnali, po našem tlaku, vlastní brankou domácích. Na 3:2 zvyšoval Marek Dubčák. Domácí měli také několik příležitostí, ale Robin Důbrava vše pochytal. Na 4:2 zvýšil David Juřica po centru Davida Šenkeříka. Děkuji celému týmu a jsem spokojený, že držíme vítěznou sérii a připravíme se na derby ve Štítné.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - V. Yatsyshyn [-] (61. L. Krsička [-] ) , J. Kaňovský [-] , E. Trlida [-] (88. L. Býček [-] ) , M. Prokeš [-] , L. Malý [-] , J. Janík [-] , M. Bartošík [-] , T. Pelikán [-] (83. J. Hubál [-] ) , M. Cigoš [-] , M. Gavenda [-]

FC Brumov
R. Důbrava [-] - M. Kubiš [-] , M. Dubčák [-] , P. Vlček [-] , J. Búbela [-] (88. J. Fojtík [-] ) , P. Opravil [-] (81. J. Fojtík [-] ) , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Chovanec [-] (31. J. Fojtík [-] ) , D. Juřica [-] , T. Grygar [-]

ŽK: 87. J. Janík .
Počet diváků: 137. Rozhodčí: KORCH Jan - UHLÍŘOVÁ Marie, BARTOŇ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Martin Křížek
Tip experta: remíza

Boršice su v domácom prostredí ťažký súper, myslím si že stav bude nerozhodný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza