0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden hráč, dva góly. Z jakého týmu?


Branky


33. L. Berky , 79. L. Berky
3

Ve velmi pochmurném počasí bez sluníčka odehráli zápas týmy od sebe vzdáleny 33 kilometrů a to konktrétně SK Boršice a FC Kvasice. Jak to celé dopadlo? A kdo byl největším přínosem pro výherní tým.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jeden ze dvou

Týmy Boršic a Kvasic se utkali v neděli 14.5.2023. Boršice se snažily doma zabodovat. Hostující tým měl ale podobný cíl. Prostě to vyhrát. V prvních dvaceti minutách utkání si hosté vytvořili tři gólové situace, které však nedokázali využít. Další šance se jim naskytla ve 33. minutě. Lukáš Berky dal z brejku úvodí a první gól. Dostává tak spoluhráče z Kvasic do vedení 0:1! Během následujících minut je tým Boršic motivovaný vyrovnat, to se mu ale nakonec v první části nepodařilo. Díky nepříznivému počasí a hřišti taky hráči hodě padali a přerušilo to některé akce. Prví poločas končí tedy 0:1 pro tým hostů. Hráči obou týmů odchází na zasloužený odpočinek.

Hra se vyrovnala, góly ale ne

Ve druhém poločase se hra trošku vyrovnala. Kvasice přestali tolik útočit na bránu. Do vyložených šancí se ani jeden z týmů na boršickém hřišti nedostávali. Vítězství Kvasic se potvrdilo až v 79. minutě, kdy již zmiňovaný Lukáš Berky zvýšil na 0:2. Výkop od spoluhráče mu mířil přímo na hlavu. On hlavičkuje míč přesně do brány za Radka Janečka.

Velkým přínosem z týmu hostů nebyl jen Lukáš Berky, který dříve hrával taky za tým FC Morkovice, což je klub součástí Krajského přeboru ve Zlínském kraji. Byl taky přínosem třiadvacetiletý Daniel Chytil. Jeden z nejaktivnějších hráčů a hřišti a byl viděn u spousty akcí.



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
Stanislav Výstup, vedení: „Utkání se hrálo na pošmurného počasí. To se promítlo i na divácké návštěvě. Ze začátku parkrát zahrozili hosté. Před poločasem se ve vápně pěkně otočil hostující hráč a poslal je do vedení. Druhý poločas byl z naší stránky lepší a měli jsme také dobré příležitosti, které jsme bohužel neproměnili. A jak se říká nedáš - dostaneš. Před koncem z ojedinělé akce hostů proletěl centr opět ke hráči Berkymu, který dával hlavou do prázdné a rozhodl utkání, kterému by asi slušela remíza."




Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Cigoš [-] , M. Prokeš [-] , J. Janík [-] , J. Kaňovský [-] , E. Trlida [-] (87. L. Býček [-] ) , L. Malý [-] , L. Krsička [-] (53. M. Tomaštík [-] ) , M. Bartošík [-] , T. Pelikán [-] (53. J. Šmít [-] ) , V. Yatsyshyn [-] (76. J. Hubál [-] )

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - D. Chytil [-] , J. Sigmund [-] (78. D. Stratil [-] ) , J. Ferko [-] (82. O. Augustin [-] ) , L. Berky [-] , J. Smažinka [-] , E. Vasiljev [-] , J. Žiška [-] , M. Lapčík [-] , D. Drápal [-] , L. Chytil [-] (87. R. Stratil [-] )

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - ŠTIPČÁK Martin, VEČEŘA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza