2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 16:30

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Porazili neporažené


Branky


5

Zápas, který se hrál hned vedle Šťítenské pouti byl plný očekávání a překvapení. Skoro 600 diváků se přišlo podívat, jak skončí zápas mezi prvními a domácími.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Únava!

V šoku byli diváci už od první minuty, kdy Štítná byla plná energie a stíhala soupeře.  Velké překvapení přišlo ve 29. minute, když padl první gól. Do branky hostů. Josef Hnaníček střílí do brány týmu FC Strání. Vyčerpání hráči z hostujícího Strání se ze středečního zápasu, snaží vyrovnat výsledek zápasu. To se jim podaří ve 40. minutě. Po prokličkování mezi obránci Štítné, Jan Spáčil padá k zemi. Za ním je nachystaný Robin Holík, který míč posílá přímo do brány soupeře s Martinem Kujou. První poločas končí, kluci si jdou odpočinout s vyrovnaným výsledkem. Uvidíme, s čím odstartují v druhé půli!?

Náhoda?

Po čas druhého poločasu bylo vidět pár šancí na obou stranách hřiště. Ani jeden tým rozhodně netoleroval prohru. Vyrovnaný zápas rozhodla více méně náhoda. To, že stránský brankař Antonín Popelka odskočil na špatnou stranu. To nic nemění na faktu, že Adam Vaculík skvěle zareagoval, trefil druhou branku pro svůj tým a rozhodl zápas. Poslední gól zápasu padl v jednapadesáté minutě, tedy jedenáct minut po zahájení druhé půle. TJ Štítná nad Vláří je tedy ve vedení 2:1. Další minuty se hostující tým pochopitelně snažil vyrovnat gólový náskok soupeřů. To se jim nepovedlo. Zápas končí ve prospěch domácích. Vítězí Štítná nad Vláří!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: „Odehráli jsme výborné utkání. Kluci zapas odjezdili od první do poslední minuty. Jsme rádi, ze jsme první mužstvo, které Strání porazilo."

FC Strání
Vladimír Stančík, trenér: „Celý zápas byl specifický – ve Štítné měli hody, už samotný příchod na stadion mezi lidmi nebyl standardní, ale na to se vymlouvat rozhodně nechceme, sami jsme si to pokazili! Spíše se na nás odrazil fakt, že jsme měli v nohách středeční pohárový duel a dolehla na nás menší únava. Ve Štítné nevyhrálo lepší ale šťastnější mužstvo, kdy domácí možná dali do hry více srdíčka. Druhý, rozdílový gól byl spíše náhodný, naopak my v dalším čase neměli potřebný kus štěstí, rozhodně jsme nebyli horší! Z porážky neděláme tragédii, naopak smekám před týmem, jak dlouhou sérii bez porážky dokázali vybojovat. Musíme dát hlavy nahoru a dál čerpat z letošní fantastické jízdy. Nyní se budeme soustředit na další zápas s Osvětimany, náročný závěr soutěže včetně pohárového finále, abychom sezonu vítězně dokončili a splnili naše cíle. Nebude to snadné, protože to celé tahá sestava dvanácti třinácti hráčů, ze které po neděli vypadl stoper Horňák, jenž kvůli poranění ramene musel odstoupit ze hry. Snad to nebude vážné. „



Sestavy


TJ Štítná nad Vláří
M. Kuja [-] - J. Hnaníček [-] , T. Liška [-] , P. Malaník [-] (58. M. Struhař [-] ) , O. Hnilo [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Hnaníček [-] , L. Hlavica [-] (89. P. Frýželka [-] ) , A. Vaculík [-] (65. J. Liška [-] )

FC Strání
A. Popelka [-] - L. Miklovič [-] , R. Holík [-] , D. Danko [-] , J. Spáčil [-] , A. Řihák [-] (59. F. Hruboš [-] ) , P. Silnica [-] , E. Pecha [-] , R. Častulín [-] , P. Horňák [-] (85. O. Čaňo [-] ) , P. Macháčik [-]

ŽK: 48. M. Hnaníček - 58. A. Řihák , 71. L. Miklovič .
Počet diváků: 587. Rozhodčí: Bartoň Pavel - AMBROZ Zdeněk, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Adéla Málková

Expert: Stanislav Výstup
Tip experta: výhra hostů

Rozjeté Strání na jaro zatím ztratilo jen v Napajedlích. Štítná umí být doma nepříjemná, ovšem očekávám, že si s tím stráňané poradí a zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů