3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2023 10:15

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství domácích


Branky


5

Brumov chtěl na své půdě rozhodně ukázat, kdo je tady doma. Kvasice ze začátku skvěle drželi krok, pak už to sláblo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj

V 16. minutě utkání začíná domácí tým hodně rozjíždět hru. Marek Dubčák běží neuvěřitelnou rychlostí na bránu a těsně před ní nahrává Pavlu Opravilovi, který míč doráží do brány. Golman Jakub Svoboda míč chytá. Hned další akci se dostává do moci domácí Jaroslav Bůbela, který posílá míč před bránu, kde Marek Chovanec míč hlavičkuje. Míče se ale opět zmocňuje Svoboda. Brumov opravdu vládl utkání od první minuty – více šancí, více míč na noze. Obrana hostů to domácím, ale dost ztěžovala. Ve 43. minutě Marek Chovanec trefuje branku po krásně nahraném míči od Marka Dubčáka. Rozjíždí tedy skóre na 1:0. Nicméně, o dvě minuty později domácí tým zvyšuje na 2:0, díky pohotovému a rychlému úsudku Davida Juřici, který pálí na bránu. Jeho střelu tečuje Pavel Opravil. Opravil si připisuje tedy tuto střelu. První část zápasu končí s náskokem domácích o dva góly.

Potvrzení

V druhém poločase se přesila Brumova snížila a začali je více projevovat i Kvasice. Je to tak! Brumovu trošku ubylo sil. To jim však nezabránilo tomu, aby potvrdili svoji výhru. Na konci 88.minuty domácí dávají poslední slovo. Radim Bublák obalamutí brankaře a míč končí v bráně. Zápas končí vítězně pro domácí tým FC Brumov! A získávají další body.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
Alois Kachlík, trenér: Druhé utkání na domácím hřišti a vítězství s kvalitním mužstvem z Kvasic. Jsem spokojený jak kluci k utkání přistoupili. V první půli jsme vstřelili dvě branky po pěkných akcích. Druhou půli začali aktivně hosté, ale kromě nastřeleného břevna jsme hráli pozorně a chodili do rychlého protiútoku. V závěru po individuální akci zvyšoval Radim Bublák na 3:0. Děkuji hráčům i fanouškům, jen tak dále.

FC Kvasice
Jindřich Lehkoživ, trenér: Zasloužené vítězství domácích, kteří na rozdíl od nás byli hlavně v prvním poločase disciplinovaní, důrazní a v přechodové fázi hráli rychlý fotbal. Vytvořili si několik brankových příležitostí, při kterých nás podržel brankář Svoboda. O výsledku se rozhodlo v závěru první půle, kdy nás domácí dvakrát potrestali z rychlých brejků. I když se náš výkon v druhém poločase zlepšil, tak nás domácí, mimo nastřelené tyče, do větších šancí nepouštěli a naopak v závěru po naší chybě přidali třetí branku. Bohužel nám dnešní zápas vůbec nevyšel.



Sestavy


FC Brumov
R. Důbrava [-] - D. Juřica [-] (89. J. Fojtík [-] ) , M. Dubčák [-] , P. Vlček [-] , L. Pešout [-] , T. Grygar [-] , P. Opravil [-] , R. Bublák [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Chovanec [-] , J. Búbela [-] (82. V. Běhunčík [-] )

FC Kvasice
J. Svoboda [-] - R. Zapletal [-] (60. L. Chytil [-] ) , D. Chytil [-] , J. Sigmund [-] (52. L. Berky [-] ) , M. Lapčík [-] , D. Stratil [-] , J. Ferko [-] (76. O. Augustin [-] ) , J. Smažinka [-] , E. Vasiljev [-] , J. Žiška [-] , D. Drápal [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - KORCH Jan, BRŠLICA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Adéla Málková

Expert: Stanislav Výstup
Tip experta: remíza

Podzimní duel těchto dvou soupeřů nabídl 8 branek, očekávám spoustu gólů i v tomto utkání, ovšem předpokládám remízu.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza