1:1
(1:0)
79. J. Janík (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 10:15

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penalta


Branky


46. O. Červenka - 79. J. Janík (p.)
4

První zápas 21.kola odehrály Luhačovice a Boršice. Velmi vyrovnané utkání má nakonec i takový výsledek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luhačovice

V Luhačovicích se hráči drželi spíše při zemi a příliš neútočili na soupeřovu bránu. Luhačovice vystřelili ve 24. minuté, když Tomáš Kocián dostane dlouhou přihrávku a střílí na bránu. Míč chytá do rukavic u brány golman Radek Janečka. Následný rohový kop si boršičtí hráči pohlídají a odstání z nebezpečného území blízko své brány. O dvě minuty později Luhačovice opět zkouší trefit bránu soupeře. Tentokrát ale z větší dálky. To nedělá Janečkovi problém a míč je opět v bezpečí rukou brankaře. Domácí hráči začínají trošičku více ovládat zápas. V 27. minutě mají Luhačovice velikou šanci na první gól zápasu.  Matěj Kořínek zpracovává nahrávku před bránu, velmi chytře předává míč Tomáši Kociánovi do středu. Ten má volný průchod pro míč. Střílí, ale míjí. Další velice nadějnou šancí je o pár minut později… Rostislav Slobodian má ve třicáté minutě na starost rohový kop. Přesně mířený míč pálí na hlavu spoluhráče Antonína Popelky. Ten míří míč do středu brány. Tam taky, ale stojí Radek Janečka. S lehkostí chytá míč. Ted už se, ale přesuneme k samotnému prvnímu gólu utkání. V minutě prodloužení se totiž opakuje akce podobná té předchozí. Ve 32.minutě, kdy kope „roh“ Slobodian tentokrát na hlavu kapitána Ondřeje Červenky . Ten trefuje první gól utkání. Minutu poté poločas končí a hráči jdou do kabin s výsledkem 1:0.

Vyrovnání

Během utkání jsou Luhačovice aktivnější a tak mají víc šancí. Ke konci zápasu začali být Boršice agresivnější a při jedné z akcí zfauloval Erik Bulejko, z týmu domácích, Lukáše Malého. Pro jejich smůlu byla v 79.minutě Boršicím nařízená penalta. Vzal si ji na starost Jakub Janík s číslem 65 a samozřejmě ji proměňuje. Tak je stav vyrovnaný na 1:1. S tímhle výsledkem jdou oba týmy spokojeně domů.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: "Vedli jsme a měli další možnosti přidat druhou branku, která by utkání rozhodla. V prvním poločase měly Boršice snad jenom jednu šanci, pořádně hrozit začaly až v závěru po penaltě. Na nás to pak spadlo a byla tam nějaká sedmiminutovka, kdy jsme mohli inkasovat. Rozhodlo neproměňování šancí. V poli jsme byli o malinko lepší. Využívali jsme domácího prostředí, ale zápas byl pořád otevřený a Boršice si nakonec odvážejí bod. Mrzí mě, že jsme zápas nedotáhli do vítězného konce."




Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - J. Kořenek [-] , R. Slobodian [-] , Š. Červenka [-] (77. E. Riečičiar [-] ) , A. Popelka [-] , E. Bulejko [-] , A. Tejnský [-] , M. Kořének [-] (77. M. Hyžík [-] ) , T. Kocián [-] (63. J. Jelínek [-] ) , O. Červenka [-] , L. Garaja [-]

SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Cigoš [-] , M. Prokeš [-] , J. Janík [-] , J. Kaňovský [-] , E. Trlida [-] , L. Malý [-] , L. Krsička [-] (66. J. Šmít [-] ) , T. Ohnutek [-] , M. Bartošík [-] , V. Yatsyshyn [-] (66. T. Pelikán [-] )

ŽK: 35. A. Popelka , 78. E. Bulejko , 84. M. Švec - 41. V. Yatsyshyn , 71. M. Prokeš .
Počet diváků: 36. Rozhodčí: PAVLICA Jiří - DOBIÁŠ Adam, NUC Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Stanislav Výstup
Tip experta: výhra hostů

Věřím ve vyrovnané a těžké utkání, které Boršice přetaví ve výhru.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích