2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pomoc malé holčičce


Branky


4

V Nevšové se v neděli konal zápas s charitativním záměrem. Zápas, který všechny vydělané a vybrané peníze dal malé místní Victorce. Utkání s krásným podtextem nechal diváky pěkně v napětí. Jak to nakonec celé dopadlo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané

Utkání na domácí půdě mělo tentokrát charitativní formu a bylo vidět, že obě mužstva jdou do zápasu se snahou divákům, kteří se sešli v hojném počtu, předvést co nejlepší výkon. První půle branky nepřinesla a byla vyrovnaná. Jednou z prvních šancí na hřišti byla v 14. minutě. Doře osvědčený Aleš Urbánek kope roh přímo před bránu, kde míč směřuje dobrým směrem Lukáš Hladík. Martin Kuja se však nenechává zaskočit a míč chytá do rukou. Třiatřicátá minuta patřila naopak hostujícímu týmu Štítné. Střílel Martin Struhař, jeho střela končí v rukou golmana Martina Křížka. Na přestávku odchází týmy s výsledkem 0:0. O poločase předali Victorce 3.000 Kč jako výtěžek dražby dresu Vucadina Vucadinoviče, který ho k tomuto účelu věnoval a vydražil ho tak Johny Zahnaš.

Rozhodnuto

Ve druhé půli byla Nevšová už od začátku poločasu aktivnější a chtěla dát první branku. To se podařilo už v 50. minutě Alešovi Urbánkovi, který opět z rohového kopu nachytal celou obranu hostů a poslal Nevšovou do vedení. I nadále domácí byli více vidět a snažili se navýšit vedení. V 70. minutě se uvolnil Petr Švach a nedal hostujícímu gólmanovi Kujovi šanci - 2:0. V 85. minutě trefil Lojza Fojtík břevno a tak zápas skončil zaslouženým vítězstvím domácích. Zápasu nechyběly jak emoce, tak i bojovné momenty a domácí tak vítězství věnovala Victorce. Po skončení utkání předali výtěžek ze vstupného, který činil 19.000 Kč a hráči a vedení klubu pak předali 10.000 Kč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně oddílu: „Utkání mělo charitativní charakter a jsme rádi, že nám vyšlo. Duel se jevil jako vyrovnaný, soupeř byl kvalitní a pozorný. Nám se podařilo vytěžit ze standartní situace a dostat se tak do gólové výhody. Po brance jsme již byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Za TJ Sokol Nevšová bych chtěla poděkovat všem, kteří se zápasu v hojném počtu zúčastnili a přispěli na pomoc Victoce a my jí tak mohli věnovat vítězství i vybrané finanční prostředky."

TJ Štítná nad Vláří
Pavel Prešnajder, trenér: „Deset minut jsme se snažili na malem hřišti hrat ale pak přišla série standartek a autu a nechali jsme se zatlačit domácíma. Bylo to bojovné utkání až do konce, které moc fotbalové kvality nepřineslo. Mohli a měli jsme z tohoto utkání vytěžit víc."



Sestavy


TJ Sokol Nevšová
M. Křížek [-] - T. Švach [-] , M. Vojvodík [-] , J. Fuksa [-] (89. V. Welyt [-] ) , A. Urbánek [-] , R. Kvěťák [-] , L. Kutra [-] , V. Tomšů [-] , P. Švach [-] , M. Mujkoš [-] , L. Hladík [-] (78. A. Fojtík [-] )

TJ Štítná nad Vláří
M. Kuja [-] - L. Hlavica [-] (81. P. Frýželka [-] ) , J. Hnaníček [-] , P. Malaník [-] (57. A. Machuča [-] ) , M. Struhař [-] (69. V. Holba [-] ) , A. Vaculík [-] , J. Hrnčiřík [-] , Š. Hrnčiřík [-] , T. Vaculík [-] , M. Hnaníček [-] , O. Hnilo [-]

ŽK: 33. M. Struhař , 42. Š. Hrnčiřík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - VYMAZAL René, DORŮŠEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza