Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.04.2023 10:15

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bylo to takové "utrpení"


Branky


4

Sobota ráno odstartovala 18. kolo Krajského přeboru ve Zlínském kraji. Na luhačovickém hřišti se nachystal tým domácích z Luhačovic a muži z týmu Morkovic na pozici hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začínáme

Po zvuku píšťalky značící začátek utkání hráči z Morkovic i z Luhačovic ukazují dost vyrovnaný zápas. V 8 .minutě utkání můžeme však spatřit Martina Bernátka nahrávajícího dresu číslo 38. Štěpán Červenka trefuje bránu a posílá domácí do vedení. Během prvního poločasu Morkovice bojovaly a snažily vyrovnat zápas. Ve 17. minutě dostali hostující Morkovice velkou šanci, kdy morkovický hráč dostává míč před branou. Tam bylo ale nachystaných pět obránců, přes které neměl šanci projít. Předcházející minuty jsme také spatřili výstřel na bránu od hostů. 27. minuta nenechala luhačovické diváky bez radosti a minule asistující Martin Bernátek střílí druhý gól v zápase. Luhačovice se na domácím hřišti ukazují podle poločasového výsledků zápasu jako favorit zápasu. I přes střeli Morkovic na bránu nedokázali v první části zvýšit své skóre.  Na přestávku tedy hráči odchází s výsledkem 2:0.

Karta otočena

Tak jak většina diváků tušila, byl tohle velice vyrovnaný zápas. V 55. minutě se totiž morkovický tým nenechává zahanbit a muž s číslem 9, Rostislav Gejdoš, snižuje náskok domácích na 2:1. Brankáře Luhačovic Michala Švece rozhodně nenechali spát a trefují po 12ti minutách další balón do brány. Vytvářejí tak remízu.

Tento výsledek nic nezměnilo. V 81. minutě šel hrát i osobně Jan Jelínek, bývalý hráč Trinity Zlín a současný trenér domácího týmu. Výsledek, však zůstává a hráči odchází se zaslouženou remízou 2:2.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek, trenér: "Čtyři hráči nastoupili pod injekcemi. I na lavičce jsme měli zraněné hráče. Bylo to velice špatné. Po necelé půlhodině se navíc zranil obránce Kryšpín, jenž měl problémy se svalem. Na vystřídání ale byli i další borci, kteří však těžký duel dohráli se sebezapřením. Bylo to překvapivé, v prvním poločase jsme ale byli hodně produktivní, Morkovice jsme zaskočily, dvě branky je zabrzdily. V úvodní části jsme byli poctiví, ještě jsme stíhali, vzadu jsme to zvládali, Jsem zklamaný z toho, že i když v šatně máme napsáno, že to bude o soubojích, o standardkách a o rozbězích za naši obranu, v prostoru kde máme být nejdůraznější, jsme zápas ztratili. Pro nás to byl velice těžký zápas spíš takové "utrpení"."




Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - A. Tejnský [-] (81. J. Jelínek [-] ) , M. Hyžík [-] , J. Kryšpín [-] (26. E. Riečičiar [-] ) , R. Slobodian [-] (71. V. Zábojník [-] ) , M. Bernátek [-] (71. M. Kořének [-] ) , Š. Červenka [-] (81. G. Danquah [-] ) , J. Kořenek [-] , T. Kocián [-] , O. Červenka [-] , L. Garaja [-]

FC Morkovice
D. Jarka [-] - D. Jablunka [-] , O. Košárek [-] , Z. Karlík [-] , A. Dobrý [-] (46. E. Oračko [-] ) - O. Pospíšil [-] , O. Storzer [-] , J. Kapounek [-] - R. Gejdoš [-] , M. Oplt [-] (91. D. Holan [-] ) , P. Holoubek [-]

ŽK: 60. R. Slobodian - 80. J. Kapounek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYBKA Ondřej - FILGAS Jan, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Michal Hnaníček
Tip experta: remíza

Obě mužstva mají aktuálně výbornou formu, kterou se budou dnes snažit zúročit. Napomoci by tomu mohla i umělá tráva.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích