4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2023 10:15

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kletba stále trvá


Branky


4

Nedašovu se toto jaro moc nedaří, ani tentokrát nedokázali prolomit kletbu proher. Jak se ale Napajedlům povedlo vyhrát?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas plný sil

Na začátku zápasu byli týmy dost vyrovnané. Nedašov velmi dobře bránil svou bránu a tak Napajedla neměla příliš šanci vystřelit. Jako první šanci měli hosté. Tu však domácí pod názvem TJ Fatra Slavia Napajedla dokázali zkazit. Domácím se první poločas příliš nedařilo, hodně jim utíkal míč. Tomáši Hejdovi se však podařilo dostat k bráně a míčem, který proletěl těsně vedle Nedašovského brankaře Davida Solaře.

Ke konci prvního poločasu konkrétně ve 42. a 43. minutě jsme mohli vidět dvě střeli na branku Napajedel.  A tím se uzavírají šance v části utkání. Skóre 1:0.

Hattrick

58. minuta byla jedna ze čtyř zásadních momentů pro domácí Napajedla. Z výkopu spoluhráče chytá na druhé straně míč hráč číslo 4, který centrem nahrává na nachystané hráče z Napajedel u brány. Michal Huťka, s číslem na drese 17, padá k zemi a směřuje míč do brány soupeře. Zvedá výsledek na 2:0.  Pro střelce Michala Huťku je to již 8. gól v sezóně a upevnil si první místo v týmové tabulce střelců.

Po velké šanci v 69. minutě, kdy hráč padá k zemi a ztrácí míč, se Napajedla nenechávají odradit a o dvě minuty později trefují branku po krásné práci s nohama od Petra Votavy, který dokázal zmást brankaře Solaře a dostat míč do soupeřovy brány.  Přesouváme se do 87. minuty. Yurii Liashuk dává krásnou vysokou střelou branku. Míč přeletěl brankaře a skóre na hřišti je 4:0.

V 90. minutě hostující tým ještě boj nevzdává. Podařilo se jim snížit na 4:1 ukázkovou akcí dvou hráčů blížící se k bráně dokázala míč dostat do brány soupeře. Dva zmiňovaní hráči jsou: Marek Macháč (9) a Michal Kolínek (13). Střela se připisuje Michalu Kolínkovi. Hráči obou týmů odjíždí či odchází domů s výsledkem 4:1, vítězí domácí.



Ohlasy k zápasu



TJ Nedašov
David Solař, brankář:: Do utkání jsme vstoupili celkem solidně a hráli s domácími hráči vyrovnanou partii. Bohužel jsme po naší chybě inkasovali zhruba 10 minut před koncem první půle. Ani vstup do druhé pětačtiřicetiminutovky nebyl špatný. Po hodině hry jsme však inkasovali podruhé, z čehož jsme se už nedokázali vyhrabat. Momentálně na nás leží deka, nedaří se nám absolutně nic. Potřebovali bychom i kousek štěstí, od kterého by se dalo odrazit. Konečný výsledek však odpovídá průběhu hry. Nyní nás čeká klíčový domácí duel proti Francově Lhotě, který potřebujeme bezpodmíněčně zvládnout! Uděláme pro to maximum!



Sestavy


TJ Fatra Slavia Napajedla
J. Balážik [-] - M. Huťka [-] (82. F. Sabák [-] ) , T. Hejda [-] (61. M. Dvořáček [-] ) , D. Škarek [-] (68. Y. Liashuk [-] ) , R. Holomek [-] (82. A. Sedláček [-] ) , R. Foral [-] , P. Votava [-] (82. D. Horňák [-] ) , M. Němec [-] , P. Koutník [-] , J. Laciga [-] , J. Juráň [-]

TJ Nedašov
D. Solař [-] - J. Fojtík [-] - J. Marek [-] , J. Holba [-] - J. Kolínek [-] (82. M. Kolínek [-] ) , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] , M. Macháč [-] , P. Holba [-] (82. M. Kolínek [-] ) , M. Chonka [-] (61. P. Šuráň [-] ) , L. Kolínek [-] (73. M. Holba [-] )

ŽK: 81. D. Šenkeřík .
Místo: Napajedla. Počet diváků: 80. Rozhodčí: ZICHÁČEK Martin - BARTOŇ Pavel, ŠEVČÍK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Adéla Málková

Expert: Jindřich Lehkoživ
Tip experta: výhra domácích

Tipuji vítězství domácích, kteří budou chtít potvrdit venkovní body a větší fotbalová kvalita je na jejich straně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích