A. Mrkva 81.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 16:30

22.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B venku přehrály Radotice


Branky


81. A. Mrkva - 31. P. Stark , 87. M. Buďa
10

Radotice si připsaly proti Moravským Budějovicím B prohru 1:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Od samého začátku bylo patrné, že oba týmy mají velkou touhu vyhrát. Hra byla vyrovnaná a oba týmy se snažily o kombinační fotbal. Obrany byly pevné a brankáři měli plné ruce práce, aby udrželi čisté konto.

Nicméně, ve 31. minutě přišla chvíle, která rozhodla osud prvního poločasu. Pavel Stark, zkušený záložník Moravských Budějovic B otevřel skóre zápasu na 0:1.

Po inkasované brance se domácí tým snažil odpovědět, a tak se hra více otevřela. Byly vidět šance na obou stranách, ale ani Radotice, ani Moravské Budějovice B nedokázaly své šance proměnit. První poločas tak skončil výhrou hostujícího týmu 1:0.

Hosté urvali výhru v závěru

V 81. minutě se na hřišti prosadil hráč Radotic Adam Mrkva, který vyrovnal na 1:1. Tato branka vyburcovala domácí fanoušky a dodala hráčům Radotic energii k dalšímu útoku. Oba týmy se poté snažily o další gól, aby si zajistily vedení. Hra se stala otevřenější a diváci byli svědky skvělých kombinací a nebezpečných situací na obou stranách.

Nicméně, v 89. minutě přišel rozhodující okamžik, kdy hráč Moravských Budějovic B Miroslav Buďa skóroval a poslal svůj tým do vedení 2:1. To byl téměř okamžik zlomu, který vyřknul domácí tým z boje o body. Moravské Budějovice B si poté pohlídaly své vedení až do konce zápasu.



Sestavy


TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Liška [-] , J. Tengeri [-] (46. L. Sevelda [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] (10. A. Mrkva [-] ) , M. Tobolka [-] , V. Vyhnálek [-] (90. M. Tobolka [-] ) , M. Habich [-] , D. Kincl [-] (55. M. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-] , M. Komenda [-]

SK Moravské Budějovice B
O. Dvořák [-] - K. Svoboda [-] , Z. Škoda [-] , T. Michal [-] (90. L. Jenerál [-] ) , P. Stark [-] , M. Buďa [-] , J. Liška [-] , J. Okoš [-] (68. F. Nguyen [-] ) , J. Dostál [-] , R. Szabó [-] , J. Povolný [-]

ŽK: 17. M. Liška - 34. J. Povolný , 66. T. Michal .
Hráči zápasu: M. Habich - O. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - NEVĚČNÝ Jan (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady to skončí dělbou bodů.

Tip: výhra hostů