Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavice nestačila na Koněšín


Branky


10

Slavice si připsaly proti Koněšínu domácí porážku 1:5

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Slavice přivítaly na svém hřišti fotbalisty z Koněšína. V minulém kole Slavice utržily debakl na půdě Čáslavic v poměru 6:1. Koněšín naopak zvítězil před svými fanoušky nad Rapoticemi B 3:1. Na podzim se radovali z výhry 3:2 hráči Slavíc. Zápas se hrál za aprílového počasí. Začátek utkání vyšel lépe domácím, když již ve 4. minutě šli zásluhou Tomáše Kalába do vedení 1:0. Jenže v 9. minutě již bylo opět skóre nerozhodné, když vyrovnal na 1:1 Lukáš Lazárek -1:1. Ten kdo si myslel, že budou další branky přibývat musel být zklamán. Přesto mél zápas jistě do druhého poločasu co nabídnout.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Začátek druhé půle vyšel náramně hostům. Nejprve ve 49. minutě dostal poprvé hosty do vedení Stanislav Horký a o dvě minuty později ještě pojistil skóre Radim Baďura -1:3. Domácí se sice chtěli ještě vrátit do zápasu a získat alespoň bod, jenže hosté v závěru zápasu ještě skóre navýšili. Nejprve v 85. minutě dál další branku Pavel Čermák a v 87. minutě uzavřel skóre zápasu Ondřej Šibůrek -1:5.



Sestavy


SK Slavice
M. Soural [-] - D. Trojan [-] , M. Svoboda [-] , Z. Fekiač [-] (70. R. Čudrnák [-] ) , L. Němec [-] (41. V. Toman [-] ) - M. Fogaš [-] , M. Ramaj [-] , M. Pohořilský [-] , Š. Tomek [-] - A. Svoboda [-] (81. V. Vybíral [-] ) , T. Kaláb [-]

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , D. Doležal [-] , R. Badura [-] , S. Horký [-] (80. O. Šibůrek [-] ) , M. Králík [-] (74. R. Sobotka [-] ) , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-] , L. Lazárek [-] (77. M. Moczár [-] ) , T. Dokulil [-]

ŽK: 45. Z. Fekiač , 59. M. Fogaš , 90. M. Svoboda - 46. P. Čermák , 75. R. Badura .
Hráči zápasu: T. Kaláb - L. Lazárek , S. Horký .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VALA Vladimír - ŠVIHÁLEK Josef (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Koněšín těsně zvítězí a odveze si tři body.