Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se rozešel z Valčí nerozhodně


10

Opatov si proti Valči připsal divokou domácí remízu 4:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po třech gólech

Opatov přivítal na vlastním hřišti fotbalisty z Valče.  Na podzim se oba celky rozešly smírnē v poměru 1:1. Zápas začal velmi svižně kdy už v 6. minutě hostující Valeč vedla o dvě branky. Domácí Opatov se ale nevzdal a v 20.minutě snížil domácí Petr Jirka -1:2. Hrál se velice zajímavý zápas kde padali branky na obou stranách. Valeč ve 28. minutě navýšila své vedení a utekla tak domácím na dvoubrankový rozdíl. Na obou stranách byla vidět chuť do hry, velmi bojovný výkon kde bylo vidět spousta šancí. Opatov nakonec do poločasu zvládl vyrovnat kdy se podruhé v utkání prosadil Petr Jirka a svůj první gól vsítil Adam Švaříček -3:3. 

Druhá půle vítěze nenašla

Do druhého poločasu tak oba týmy vstupovali s cílem obrátit utkání na svoji stranu. Hned v 51. minutě nabídl domácí Matěj Šaroun soupeři přesilovku ve zbytku utkaní když dostal druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Valeč brzy přesilovku využila a v 66 minutě šla do vedení. Opatov i v 10 zvládl v 75 minutě vyrovnat když se prosadil také po druhé v zápase Adam Švaříček -4:4. Do konce utkání už žádný z týmů nevyužil žádnou šanci tak si tyto dva týmy rozdělili po bodu.



Ohlasy k zápasu



SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Zápas nám nevyšel,místo aby jsme vedení v klidu kontrolovaly,tak nabídnem soupeři naivním a nedůrazným bráněním vrátit se do zápasu a potom už jsme se do zápasu nedostaly!Naprosto zbytečná ztráta,takové zápasy musíme zvládat!



Sestavy


FK Opatov
J. Plaček [-] - M. Malík [-] , M. Ježek [-] , M. Řezáč [-] (46. M. Kravka [-] ) , M. Čurda [-] , F. Šinkovský [-] (62. R. Pokorný [-] ) , M. Šaroun [-] , R. Novotný [-] , P. Jirka [-] , Z. Daniel [-] , A. Švaříček [-]

SK Valeč
A. Diviš [-] - T. Pačinek [-] , J. Ludvík [-] (46. F. Padělek [-] ) , O. Kopuletý [-] - T. Čech [-] , D. Cabejšek [-] , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] (63. M. Mašíček [-] ) , J. Kremláček [-] (79. T. Slatinský [-] ) - M. Ludvík [-] , P. Zikán [-]

ŽK: 17. M. Šaroun , 39. M. Ježek - 19. J. Kremláček , 20. J. Ludvík , 27. T. Čech , 60. T. Pačinek . ČK: 51. M. Šaroun .
Hráči zápasu: A. Švaříček - M. Kopuletý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DĚDEK Jiří - JÁN Jiří, SIROTA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady by měli s přehledem zvítězit hosté z Valče