5:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valeč doma s Mohelnem nezaváhala


Branky


16. P. Zikán , 45. D. Pipek , 48. D. Pipek , 63. P. Zikán , 90. M. Dufek - 31. M. Ondráček
12

V souboji dvou nováčku si domácí Valeč proti Mohelnu v pohodě zastřílel

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Po odloženém zápase z minulého víkendu tak čekal domácí další zápas doma se sousedem v

tabulce z Mohelna.Čekal se vyrovnaný zápas,ale domácí chtěli potvrdit výborný jarní start a bodovat!       První poločas přinesl převahu hostů,kterých bylo plné hřiště, jejich důraz a pohyb dělal domácím problémy,ti se do zápasu nemohli dostat,hned v10. minutě vystrašil domácího brankáře Macka nákop z půlky hřiště,který skončil na břevně i další  nebezpečnou střelu domácí brankář zneškodnil. Paradoxně jako první udeřili domácí,krásný pas mezi obránce poslal v 16.minutě Tomáš Pačinek a Pavel Zikán se tváří v tvář proti brankáři nemýlil 1:0! Domácí to ovšem neprobudilo a hosté byli dál aktivnější a ve 31.minutě se dočkali vyrovnání 1:1! Když už se zdálo,že poločas skončí smírně tak v 45.minutě přihrál David Cabejšek Dušanu Pipkovi a ten pohotovou střelou získal domácím vedení 2:1!      

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas začal jak první skončil,48. minuta a po rohu Honzy Kremláčka pohotově dorazil míč do sítě znovu Dušan Pipek a ozdobil svůj výborný výkon druhou brankou 3:1!Tato branka domácím pomohla,jejich hra se výrazně zlepšila a většinou se hrálo na hostující polovině,ti zahrozili pouze z přímých kopů,které zneškodnil domácí brankář Macek! Domácí ještě vedení navýšili,nejprve v 64. minutě po centru Michala Kopuletého pohotově vstřelil svou druhou branku Pavel Zikán 4:1 a pak v samém závěru po centru Tomáše Pačinka nejprve hlavička domácího hráče skončila na břevně,ale na správném místě byl Michal Dufek a míč pohotově vrátil do sítě 5:1!      Tak domácí nakonec dobrý jarní start potvrdili,ale vítězství se nerodilo lehce,výsledek je pro hosty možná až krutý,ovšem domácí byli produktivní a body tak zůstaly doma!


Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Opět nám nevyšla první půle,ale z dvou střel jsme daly dvě branky,druhá půle přinesla naše zlepšení a opět nadprůměrná produktivita rozhodla o našem vítězství!




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - O. Kopuletý [-] , J. Ludvík [-] (72. M. Dufek [-] ) , T. Pačinek [-] - M. Mašíček [-] (57. F. Padělek [-] ) , D. Cabejšek [-] (72. T. Slatinský [-] ) , M. Kopuletý [-] , D. Pipek [-] , J. Kremláček [-] - M. Ludvík [-] (78. A. Diviš [-] ) , P. Zikán [-] (78. L. Buchal [-] )

TJ Mohelno
V. Pelán [-] - M. Dvořák [-] , P. Šanda [-] , F. Žák [-] , F. Staněk [-] - V. Kolesa [-] (77. J. Kavan [-] ) , P. Šanda [-] , M. Ondráček [-] , P. Jeřábek [-] - D. Vašek [-] , T. Jeřábek [-] (71. J. Dvořák [-] ) -

ŽK: 36. M. Ludvík , 41. J. Ludvík , 67. D. Cabejšek .
Hráči zápasu: D. Pipek - M. Ondráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - SYROVÝ Radim (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Velice zajímavý zápas. Vidím to na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích