Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 16:00

19.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předín se vrátil na vítěznou vlnu


Branky


12

Předín si připsal na svém hřišti proti Opatovu důležitou výhru 6:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po třech gólech

V samotném úvodu utkání měli převahu hosté, kdy se domácí po 3 týdenní pauze nemohli dostat do tempa. Ve 30. minutě vypálil z dálky Hekrle, jeho střela se otřela o záda obránce a změnila směr do protipohybu hostujícího gólmana. Hned ve 32. minutě vyrovnal hlavou pokorný. S brankami se roztrhl pytel a spíše to vypadalo, že oba týmy hrají bez obrany. Ve 34. minutě dostal do ulice Machovec, který z boku prostřelil gólmana. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a o minutu později vyrovnával Švaříček, který z první překopl domácího brankáře i chumel hráčů na zadní tyč. Ve 38. minutě po sporné ruce hosté zahrávali penaltu. Naštěstí pro domácí Frenc vystihl stranu a Šinkovskému penaltu chytil. Ve 42. minutě šli do vedení hosté, kdy se domácí obraně přes chumel hráčů nepovedlo míč zahrát do bezpečí a našel si k němu cestu Jirka. Domácí však dokázali vyrovnat velmi rychle, hned ve 43. minutě zavedl míč z lajny na střed Babor a střelou z dálky uklidil míč do sítě.

 

 

 

Domácí rozhodli ve druhé půli

V 50. minutě mohl strhanout na stranu domácích machovec, který zakončoval po rohu, jeho střelu ale na tyč vytáhl Kšír. V 56. minutě vznikla skrumáž v hostujícím vápně, domácím se ale nepodařilo míč dostat do brány. V 63. minutě po faulu na Dvořáka obdržel druhou žlutou hostující Tekal a musel tak odejít předčasně do kabin. Vrbka z přímého kopu za pomoci zdi poslal domácí do vedení. V 67 minutě zatáhl míč pod sebe Vrbka T a připravil ho podsebe Dvořákovi, který minul. V 72. minutě se akce opakovala v podobném duchu, tentokrát to vzal Vrbka na sebe a prostřelil brankáře – 5:3. V 74. minutě navýšil vedení Dvořák. Zbytek zápasu už byl spíše v režii domácích, oslabení hosté už si žádné významnější šance nevypracovali. 



Ohlasy k zápasu


Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Určitě to pro nás nebyl jednoduchý zápas, delší dobu jsme nehráli a navíc to bylo derby. Oproti podzimu Opatov posílil, takže jsme očekávali těžký zápas. Jsme rádi že jsme zvládli drama v první půli a ve druhé proměnili důležité šance.




Sestavy


Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , V. Báňa [-] , P. Šindelář [-] (76. R. Michálek [-] ) , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] (24. F. Dvořák [-] ) , V. Hekrle [-] , K. Babor [-] , D. Babor [-] (60. T. Vrbka [-] )

FK Opatov
J. Plaček [-] (25. R. Kšír [-] ) - M. Kšír [-] , M. Čurda [-] , F. Šinkovský [-] , J. Tekal [-] , P. Jirka [-] , R. Pokorný [-] (74. J. Doležal [-] ) , L. Zbožínek [-] (42. M. Řezáč [-] ) , Z. Daniel [-] , A. Švaříček [-] , M. Šaroun [-]

ŽK: 67. P. Machovec , 80. R. Michálek - 59. J. Tekal , 63. M. Čurda . ČK: 64. J. Tekal .
Hráči zápasu: O. Vrbka - A. Švaříček .
Počet diváků: 147. Rozhodčí: ROHONY Filip - PÍŠA Daniel (N), FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Derby, ve kterém vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích