4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice zvítězily jasně s Rapoticemi B


Branky


9

Čáslavice si proti Rapoticím B připsaly jasnou domácí výhru 4:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Čáslavice přivítaly na svém hřišti rezervní tým Rapotic. V minulém kole se oběma celkům nedařilo. Oba hrály před vlastními fanoušky, které nepotěšily. Zatímco Rapotice nestačily na Studenec po prohře 2:4, Čáslavice to odskákaly ještě v3tší potupou, když nestačily na Valeč, které podlehly 1:5.  Na podzim si Čáslavice přivezly z  Rapotic výhru 4:2. První poločas se domácímu týmu skvělé povedl, když nejprve ve 34. minutě musel hostující gólman lovit míč za svými zády, když se dokázal zapsat do střelecké listiny Milan Rada- 1:0. Domácí diváci si jistě přáli a pevně doufali v další střelecké zásahy na domácí straně a ve 42. minutě se o to také postaral Otakar Bulička -2:0. Také hosté si vypracovali nějakou tu šanci, ale stav skóre se neměnil.Zápas byl tak do druhé půle stále ještě otevřen a diváci se tak mohli těšit co předvedou obě mužstva po pauze.

Domácí ještě skóre navýšii

Ve druhém poločase domácí kontrolovali vedení, které ještě dokázali zvítaznit. V 75. minutě se zapsal také do střeleckých statistik domácí kanonýr Marcel Šimek -3:0. Na končných 4:0 pak pečetil gólem Michal Růžička a domácí se tak před vlastními fanoušky mohli dočkat první jarní výhry.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Rada [-] (81. M. Hobza [-] ) , M. Busta [-] , T. Rygl [-] (73. M. Příhoda [-] ) , O. Bulička [-] , M. Klika [-] (81. L. Mach [-] ) , R. Bastl [-] (79. D. Vald [-] ) , D. Šmehlík [-] , M. Zikmund [-] , M. Růžička [-] , M. Šimek [-] (79. J. Höfner [-] )

FC Rapotice B
- T. Švarc [-] , D. Zahrádka [-] , M. Němec [-] , V. Němec [-] , A. Chatrný [-] , D. Slaný [-] (46. M. Matoušek [-] ) , J. Tesař [-] , P. Tesař [-] , M. Dobeš [-] , M. Matoušek [-] (76. P. Slaný [-] ) , O. Žalud [-]

ŽK: 55. M. Šimek - 70. V. Němec .
Hráči zápasu: M. Růžička - J. Tesař .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - VAŘBUCHTA Pavel (N), RŮŽIČKA Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Čáslavice vyhrají větším brankovým rozdílem.