Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov doma udolal Radotice


14

Opatov si připsal v domácím zápase proti Radoticím důležitou výhru 5:3

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Opatov přivítal na svém hřišti fotbalisty z Radotice. V minulém kole se oběma celkům vstup do jarní části nevyvedl. Opatov po boji padl na půdě Okříšek B v poměru 3:2 a Radotice stejným výsledkem, ale na domácím hřišti nestačily na Mohelno. Na podzim se podařilo Opatovu zvítězit v Radoticích 2:1. Zápas se hrál za aprílového počasí. Po počáteční oťukávané otevřel skóre zápasu ve 8. minutě domácí Silvestr Wassebauer-1:0. Hosté však byli vyrovnáným soupeřem a v 11. minutě vyrovnali i skóre, když se do střeleckých statistik zapsal  Martin Habich -1:1. To byla také poslední gólová trefa prvního poločasu, takže o osudu zápasu měla rozhodnout druhá půle.

Domácí rozhodli ve druhé půli

Také začátek druhé půle začal zostra.Hned ve 46. minutě dostal opět domácí do vedení Adam Švaříček -2:1. Hosté však opět bleskurychle vyrovnali, když se ve 48. minutě trefil Martin Sevelda -3:2. V 62. minutě šli ale domácí zásluhou Adama Švaříčka znovu do vedení 3:2. V 67. minutě jak jinak hosté opět srovnali skóre Martinem Liškou na 3:3. V 69. minutě šli domácí i počtvrté do vedení, když se střelecky prosadil Zdeněk Daniel -4:3. Radoticím se však už na další branku odpovědět nepodařilo, na naopak v 76. minutě uzavřel a důležitou výhru 5:3 pro Opatov vstřelil svým druhým gólem Silvestr Wassebauer.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš: Jsme rádi, že jsme zvládli tento důležitý zápas a výhrou se odlepili že dna tabulky.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Řezáč [-] (46. M. Kšír [-] ) , M. Čurda [-] (88. M. Kravka [-] ) , F. Šinkovský [-] , J. Tekal [-] , S. Wasserbauer [-] , L. Zbožínek [-] , R. Novotný [-] , Z. Daniel [-] (83. P. Jirka [-] ) , A. Švaříček [-] (87. J. Doležal [-] ) , M. Šaroun [-]

TJ Družstevník Radotice
Z. Kapinus [-] - M. Liška [-] (81. J. Tengeri [-] ) , M. Jeleček [-] , L. Janda [-] (89. M. Komenda [-] ) , M. Sevelda [-] , M. Tobolka [-] , J. Vyhnálek [-] , M. Habich [-] , A. Mrkva [-] , L. Sevelda [-] (68. M. Kincl [-] ) , P. Tobolka [-]

ŽK: 26. Z. Daniel , 69. M. Čurda - 19. M. Tobolka .
Hráči zápasu: S. Wasserbauer - M. Liška .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - HORÁČEK Jakub (N), NEVĚČNÝ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov potřebuje akutně 3 body. Nad Radoticemi zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích