Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koněšín přehrál vedoucí Předín


Branky


14

Vedoucí celek soutěže z Předína si z Koněšína odvezl nečekanou porážku 4:2

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Koněšín přivítal na svém hřišti nejproduktivnější celek soutěže v podání vedoucího Předína. Hosté si během úvodních deseti minut vytvořili tak čtyři více něž dobré brankové příležitosti, ale Macháček v brance domácích podržel svůj tým skvělými zákroky, což byly de facto rozhodující okamžiky celého utkání. Prohrávat 0:3 – bylo by rozhodnuto. Jenže na kdyby se nehraje a nakonec vše dopadlo tak trochu aprílově. Určitě se nedá mluvit o nějaké náhodě v podobě konečného výsledku ze strany Koněšína. Domácí se soupeře po překonání kritické desetiminutovky přestali bát a za odvahu se dostali po dalších deseti minutách do dvoubrankového vedení. Nejprve otevřel skóre Badura, který si ve vápně poradil s obráncem i brankářem. Po chybném odkopu hostující obrany pak zvyšoval do opuštěné branky z dvaceti metrů Nováček. Předín ale vzápětí zkorigoval skóre, kdy se míč se štěstím dostal před Macháčkovu branku k Machovcovi, který z metru nemohl minout – 2:1. V dalším průběhu si oba celky vytvořily jisté možnosti, ale bez gólového efektu.  

   

Domácí ještě skóre navýšii

 Druhý poločas začal šancí domácího Badury, jehož hlavičku po rohu super zákrokem zlikvidoval brankář Frenc. Varování nestačilo. Stejná situace o šest minut později, kdy tentokrát po dalším rohu hlavičkoval Zahradníček a bylo to 3:1. Po hodině hry bylo ještě veseleji. Po faulu na odvážného Nováčka z penalty zvyšoval do protipohybu brankáře dnes dvougólový Badura - 4:1. Ve zbývající půlhodině sice aktivitu převzali hosté, ale více než na jeden korigující gól to nestačilo. Osm minut před koncem se z trestného kopu za pomocí břevna trefil Báňa – 4:2. Sladkou tečku pro domácí ještě mohl v nastavení přidat Doležal, ale z blízka si na brankáře hostů nepřišel. Koněšín si ale i tak vzal zpět body ztracené minulý týden.



Ohlasy k zápasu



Předín
Vídeňský Vojtěch, hráč: Dnešní zápas jsme si bohužel prohráli sami, kdy jsme na začátku neproměnili několik tutovek a domácím darovali gól. Potřebný tlak k vyrovnání se nám podařilo vyvinout až v posledních 20 minutách, které však z pohledu rozhodčího připomínali kalamajku.



Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - K. Nováček [-] (63. S. Horký [-] ) , M. Kakur [-] (90. M. Moczár [-] ) , R. Badura [-] , J. Meczl [-] , D. Doležal [-] , O. Šibůrek [-] , M. Konečný [-] (70. J. Svoboda [-] ) , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-]

Předín
P. Frenc [-] - M. Šindelář [-] , P. Machovec [-] , V. Báňa [-] , P. Šindelář [-] , M. Dohnal [-] , O. Vrbka [-] , V. Vídenský [-] , V. Kos [-] (64. T. Vrbka [-] ) , K. Babor [-] (58. F. Dvořák [-] ) , V. Hekrle [-]

ŽK: 42. K. Nováček , 65. P. Zahradníček , 75. M. Kakur , 84. M. Pokorný .
Hráči zápasu: M. Macháček - P. Machovec .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: VALA Vladimír - MUSIL Jiří (N), NOVÁK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Předín si jede vlastní ligu a v Koněšíně zvítězí.

Tip: výhra hostů