2:1
(2:1)
43. J. Holčapek (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno zdolalo Šebkovice B


Branky


15

Mohelno si v domácím zápase proti Šebkovicím B připsalo vítězství 2:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Ahoj, posílám report Mohelno - Šebkovice B 

 

Mohelno přivítalo na svém hřišti rezervu Šebkovic. Oba týmy vstupovaly do zápasu s výhrami v zádech, kdy v minulém kole Mohelno porazilo Radotice a Šebkovice si poradily ze Slavicemi. Dal se očekávat tvrdý zápas plný osobních soubojů s minimem prostoru pro technickou hru. Do zápasu vstoupili lépe domácí, kdy se hned ve 4. minutě krásnou střelou z přímého kopu prosadil Pavel Jeřábek - 1:0. Poté se odehrával vyrovnaný souboj bez větších šancí. Hosté párkrát zahrozili z rohových potažmo přímých kopů, ale domácí gólman všechny nebezpečné šance zlikvidoval. Ve 36. minutě zahrávali domácí další přímý kop, a tak se k míči postavil znovu domácí ostrostřelec Pavel Jeřábek a jeho střela propadla až za gólmanova záda - 2:0. V 43. minutě nařídil sudí Pintér dosti přísný pokutový kop, který proměnil Josef Holčapek - 2:1. Za tohoto stavu se obě mužstva odebrala do kabin. 

 

 

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Druhý poločas nepřinesl pro oko diváka příliš pohledný fotbal. Nakopávané balóny z jedné strany na druhou. Šebkovice se snažily vyrovnat, ale výborně hrající obrana Mohelna je k ničemu vážnějšímu nepustila a výsledek si již pohlídala. Mohelno si tak připsalo další 3 důležité body do tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Světlík Jan, brankář: Dnes přijel nepříjemný soupeř, který nám na podzim vůbec nesedl… Našim cílem bylo vstřelit rychlý gól, hrát ze zajištěné obrany a vyčkávat na chyby soupeře, vyplatilo se a troufám si říct, že jsme zaslouženě vyhráli.




Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Kopeček [-] , F. Žák [-] , F. Meluzín [-] , P. Šanda [-] - P. Šanda [-] (53. V. Kolesa [-] ) , M. Kerndl [-] , Z. Hrubeš [-] , P. Jeřábek [-] (78. M. Ondráček [-] ) - L. Drápela [-] , M. Dvořák [-] (53. F. Staněk [-] ) -

TJ Sokol Šebkovice B
J. Kuba [-] - M. Roupec [-] (84. J. Hobza [-] ) , M. Hobza [-] (84. P. Kotačka [-] ) , L. Říha [-] , R. Svoboda [-] , Z. Přibil [-] , P. Sninčák [-] , S. Zikmund [-] , J. Krejča [-] (46. J. Němec [-] ) , J. Holčapek [-] , D. Kašpárek [-]

ŽK: 22. M. Dvořák , 77. F. Staněk - 22. D. Kašpárek , 52. J. Kuba , 86. S. Zikmund .
Hráči zápasu: L. Drápela - Z. Přibil .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - ŠANDA Petr (N), KERNDL Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Kvalita je jednoznačně na straně domácích a s rezervou Šebkovic si poradí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích