Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice B vyhrály vysoko ve Slavicích


Branky


13

Slavice si připsaly na svém hřišti proti Moravským Budějovicím B vysokou porážku 0:8

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nadělili šestku

Slavice přivítaly v rámci 16. kola na vlastním hřišti fotbalisty z Moravských Budějovic B. V minulém kole Slavice nestačily na Šebkovice B, kterým podlehly 4:1. Moravské Budějovice B naopak zvítězily doma nad Koněšínem 4:2. Na podzim se radovaly z jasné výhry Moravské Budějovice, které zvítězily doma jasně 6:2. Zápas se hrál za chladného počasí. Od začátku zápasu byli hosté jasně lepším týmem a první branka přišla v 15. minutě, kdy se trefil Michal Šabatka -0:1. O dvě minuty později už to bylo 0:2, když se trefil Miroslav Buďa. Téměř vše na co hosté sáhli, tak to skončilo v domácí síti. Ve 27. minutě se dokázal prosadit Libor Veselý 0:3. Ve 30. minutě pak přidal svou druhou branku Michal Šabatka a stav 0:4 už byl prakticky rozhodnut. Hosté byli ale stále při chuti a ve 40. minutě se také podruhé v zápase trefil Miroslav Buďa -0:5. O minutu později pak dokonal debakl první půle Zdeněk Škoda -0:6.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase již hosté kontrolovali stav a ještě přidali další dvě branky. Nejprve se v 62. minutě trefil Mateo Premar -0:7. Na konečných 0:8 pak v 65. minutě uzavřel skóre také druhou trefou Libor Veselý.



Sestavy


SK Slavice
M. Soural [-] - Z. Fekiač [-] , P. Kopeček [-] , D. Trojan [-] - M. Vlčan [-] , Š. Tomek [-] , M. Ramaj [-] , Z. Vlčan [-] , L. Němec [-] - A. Svoboda [-] - P. Mitáš [-]

SK Moravské Budějovice B
L. Rumíšek [-] - O. Fedra [-] , L. Veselý [-] , Z. Škoda [-] (60. O. Kvapil [-] ) , M. Buďa [-] , M. Premar [-] , M. Šabatka [-] , J. Dostál [-] (55. J. Okoš [-] ) , J. Kodajek [-] , R. Szabó [-] , J. Povolný [-]

Hráči zápasu: L. Veselý .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - MITÁŠ Milan (N), ŠVIHÁLEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zápas dvou týmů ze spodku tabulky. Slavice si to doma pohlídají a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů