Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.05.2023 16:30

21.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd proti Jaroměřicím nezaváhal


Branky


11

Horní Újezd si připsal proti Jaroměřicím předpokládanou výhru v poměru 5:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Ve dvacátém prvním kole přivítali domácí na svém hřišti tentokrát soupeře z nedalekých Jaroměřic nad Rokytnou. Tým, jenž se nachází na samotném spodku tabulky. Pro domácí příznivce tak nebylo ani pomyšlení, že by domácí s tímto soupeřem měli ztratit body. I když v jarní části se hostům daří mnohem lépe než v té podzimní. V první velké šanci se hned v první minutě ocitl domácí A. Bartes, který však hlavou minul nad. Od toho se začal odvíjet způsob hry zápasu. Domácí se dostali k několika dalším dobrým příležitostem, ale gólově se prosadili poprvé v 10. minutě zásluhou A. Bartese. Hosté velice dobře kombinovali a postupně si vypracovali i oni pěkné příležitosti, které mohli vést k vyrovnání. Domácí spíše hledali svými centra hráče na rychlý brejk, ale ty byli nepřesné, nebo se špatným řešením v závěrečné fázi. Poločasový klid přinesla pro domácí až 43. minuta, kdy na 2:0 zvyšoval domácí J. Homolka.

 

Domácí ještě skóre navýšili

Druhý poločas měli domácí v úvodu opět šanci navýšit skóre, ale to se nepodařilo. Hosté měli několik příležitostí, ale za zády domácího gólmana V. Pavlíka, neskončila v průběhu zápasu z žádných střel hostí. Neboť, hosté byli několikrát blízko ke vstřelení branky. Dvakrát zazvonilo břevno a jednou pravá tyč. Nicméně se domácí postupně uklidnili i v kombinaci a k navýšení skóre pro domácí došlo v 52. minutě zásluhou Š. Čermáka, v 55. minutě M. Zvěřiny, který z blízka chladnokrevně zakončil a na konec i Martinem Řezáčem, který v 63. minutě konečně proměnil svoji třetí velkou šanci. Od té chvíle se utkání dohrávalo pod vlivem ´daného skóre pro domácí, ale stále před konečným hvizdem bylo k vidění na obou stranách několik příležitostí jak u domácího týmu k navýšení vstřelených branek, tak i u hostí ke snížení skóre. Gólově se však již nikdo neprosadil a skóre 5:0 pro domácí zůstalo.     



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Věděli jsme, že tým Jaroměřic se oproti podzimu výrazně herně posunul, což odpovídá i jejich výsledkům v jarní části. Zápas tohoto typu bývá pro mužstvo, jenž je favoritem hodně ošidné. I já zažil ve své herní kariéře zápasy, kdy jsme jako tým ze samotného dna tabulky překvapily tým z opačného konce. Z mého pohledu uklidnění pro tým přišlo až v situaci, kdy jsme vstřelili třetí branku. Hostům jsme někdy dovolili až moc volnosti v zakončení a vlastními chybami jim umožnili gólové příležitosti. Musím hosty pochválit za progres, který učinili a přeji jim hodně úspěchů. Za nás jsem rád, že jsme neztratily doma body a nedopustili jsme žádné překvapení.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
V. Pavlík [-] - T. Vávra [-] , J. Homolka [-] , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] (67. V. Štaffa [-] ) , Š. Čermák [-] , M. Řezáč [-] (76. D. Špaček [-] ) , M. Ošmera [-] , L. Loucký [-] , A. Bartes [-] (55. I. Csákány [-] ) , J. Pivoňka [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - T. Hambálek [-] , D. Částek [-] , T. Přibyl [-] - P. Hadraba [-] , Z. Melán [-] , M. Doležal [-] - Č. Cenek [-] - Z. Nykrmajer [-] (46. O. Pavelec [-] ) , J. Stejskal [-] , T. Diviš [-] (67. M. Konfršt [-] )

Hráči zápasu: M. Ošmera .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: SEDLÁK Pavel - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Myslibořice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady to vidím na jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tady není o čem. Bývalý divizní plejer Radek Durda se rozehrává do skvělé formy a tentokráte to odnesou Jaromky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích