P. Vejvoda 35. (p.)
B. Mencák 90.
2:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2023 16:00

20.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Újezd vyhrál na půdě Myslibořic


Branky


35. P. Vejvoda (p.) , 90. B. Mencák - 20. Š. Čermák , 65. M. Čermák , 88. Š. Čermák , 89. R. Durda
12

Myslibořice si připsaly proti Hornímu Újezdu domácí prohru 2:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V dalším kole hostily Myslibořice tým Horního Újezdu,  který zatím prohrál pouze jedinkrát v sezóně.  Hned z úvodu zápasu měli k dispozici hosté pokutový kop, ke kterému se postavil nejlepší střelec soutěže Šimon Čermák, Myslibořický brankář Dominik Billa ovšem vystihl směr jeho pokusu a penaltu zneškodnil. Hosté se přece jen dočkali gólu a nebyl to nikdo jiný než právě Šimon Čermák, který zakončil individuální akci střelou po zemi. Myslibořice musely dvakrát nuceně střídat kvůli zranění a to hned z kraje zápasu, aby toho nebylo málo, tak po půlhodině přišel zlom v zápase,  hlavní rozhodčí Šabacká nepochopitelně přehlédla wreslingový zákrok v pokutovém a území, což hodně těžce nesli jak domácí fanoušci,  tak domácí hráči, ale hlavně domácí Jakub Horák,  který to nervově neunesl a řekl sudí pěkně od plic, co si o ní myslí a ona ho za to počastovala červenou kartou. Jakub Horák tak oslabil na dlouhou hodinu hry svůj tým. Při dalším přímém kopu rozhodčí asi kompenzovala předchozí situaci a odpískala penaltu i pro domácí,  tu bezpečně proměnil Pavel Vejvoda a srovnal na poločasovým 1:1.

 

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Šance ve druhém poločase byly na obou stranách,  ale jak přibýval čas na tabuli, přibývala i převaha hostů,  kteří využívali dlouhé přesilovky.. nejprve trefili břevno, později několikrát selhali v koncovce. V 65. minutě z nenápadné akce využil Michal Čermák nedůrazu domácích v pokutovém území a konečně vstřelil vedoucí branku Újezdu. Myslibořice hledaly poslední zbytek sil a i v 10 byly nebezpeční a snažilyse vyrovnat. Hosté však v závěru využili dvou brejků a dali v samotném závěru 2 branky, nejdřív Šimon Čermák druhou trefu v zápase a nakonec kanonýr Radek Durda. Myslibořice přece jen v poslední minutě vstřelily ještě jednu branku, o kterou se pěkným "volejem" postaral Bohumil Mencák a upravil na konečných 2:4, stejně jako minulý týden v Lipníku. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Myslibořice
Čapoun Martin, vedoucí: Jednoznačně hratelné utkání, které jsme si prohráli sami svojí nedisciplinovaností. Bohužel jsem v zápase přišli nejen o body, Jakuba Horáka, ale i o další 3 hráče vinou zranění a to nás čeká už ve středu semifinále Okresního poháru v Hrotovicích, kde budu muset nastoupit asi i já..




Sestavy


TJ Myslibořice
D. Billa [-] - D. Kunčík [-] (46. L. Macháček [-] ) , L. Macháček [-] , S. Marek [-] , V. Čapoun [-] (68. J. Dvořák [-] ) - F. Hvězda [-] (13. P. Pachr [-] ) , J. Horák [-] , J. Matoušek [-] , M. Ludvík [-] (68. M. Hruška [-] ) - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] (29. B. Mencák [-] ) -

TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - T. Vávra [-] , P. Ciprys [-] (46. J. Homolka [-] ) , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] , Š. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , J. Hanák [-] (58. R. Durda [-] ) , L. Loucký [-] , A. Bartes [-] (60. I. Csákány [-] ) , J. Pivoňka [-]

ŽK: 32. J. Horák , 40. P. Vejvoda . ČK: 33. J. Horák .
Hráči zápasu: J. Matoušek - M. Čermák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠABACKÁ Lucie - BAZALA Petr, PALÁT Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: remíza

Tady dojde k překvapení a utkání skončí remízou.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté zvítězí 4:1, kdy dvě branky vsítí netradiční střelec Jura Pivoňka.