Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Radešínka rozstřílela Polnou


Branky


21

Od začátku zápasu bylo jasné, kdo bude na konci slavit tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí mohli otevřít skóre hned po pár vteřinách, ale Pulkrábek po přiťuknutí od Janů napálil jen břevno. Poté Pulkrábek zkoušel štěstí z přímého volného kopu, ale hostující brankář jeho střelu vyrazil. V 9. minutě byl faulován Pulkrábek a penaltu bezpečně proměnil Skryja – 1:0. Hned na to napřáhl Pulkrábek a střelou k tyči uklidnil domácí celek – 2:0. Poté domácí ubrali tempo a hra se srovnala. Z toho rezultovala i jediná šance Polné, ale Sklenář Divišovi šanci zlikvidoval. Ve 33. minutě vyvezl míč Skryja a našel Pukrábka, který se z hranice velkého vápna nemýlil – 3:0. Ve 42. minutě Lhoták zabojoval o ztracený míč a přes obránce a gólmana dotlačil míč do sítě – 4:0.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce po rohovém kopu hlavičkoval těsně vedle Drdla. Lhoták zase po pěkné kombinaci netrefil bránu. Stejně se vedlo i Pulkrábkovi, který mířil nad hostující svatyni. V 60. minutě Vrbas šikovnou zasekávačkou obelstil beka a zahrál hostujícímu brankáři na housle – 5:0. O dvě minuty později propadl míč středem pole ke Lhotákovi a ten se nemýlil – 6:0. V 68. minutě Lhoták po Šikulově přiťuknutí dokonal hattrick – 7:0. V 75. minutě se dočkal hattricku i Pulkrábek, který v branku proměnil Křížovu přihrávku – 8:0. V 81. minutě si Kříž vyměnil míč s Požárem a stanovil konečné skóre – 9:0.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Od úvodních minut bylo zřejmé, že jsme silnějším celkem a takové zápasy nejsou nikdy jednoduché. Jsem rád, jak jsme k zápasu přistoupili a jak jsme se po celý zápas snažili hrát ofenzivně. Teď už se těšíme do Borů.




Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] (73. M. Kříž [-] ) - M. Blaha [-] , D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , J. Janů [-] (46. J. Liška [-] ) , F. Vrbas [-] (60. D. Šikula [-] ) , P. Lhoták [-] (73. J. Vařejka [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , Z. Starý [-]

Slavoj Polná B
L. Čaloud [-] - A. Brukner [-] , M. Tomas [-] (46. M. Zajac [-] ) , M. Vlček [-] , J. Šimek [-] , M. Suchý [-] , Z. Smutný [-] , T. Diviš [-] , J. Bohdálek [-] , J. Bohdálek [-] , M. Šorf [-]

ŽK: 58. F. Vrbas .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ZADINA Petr - SÝKORA Tomáš, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích