Luka berou tři body


Branky


71. L. Tuma , 78. F. Toman
30

Hosté nakonec využili dlouhou přesilovku a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Hosté po přestávce rozhodli



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): V dalším mistrovském utkání jsme doma nastoupili proti Lukám nad Jihlavou, které se drží na předních místech tabulky. Od začátku utkání byl soupeř opticky lepším mužstvem, který si vypracovával šance a ohrožoval naší branku. Jejich zakončení však bylo většinou ze střední vzdálenosti a nebo po centrovaných míčích do našeho vápna. Zakončení však většinou končilo mimo naši branku a nebo vše likvidoval Míra Ježek pěknými zákroky. Od dvacáté minuty jsme situaci hostům ještě více usnadnili, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Uhlíř a šli jsme do deseti. Nezbylo nám nic jiného než se soustředit na obranu a vyčkat nějaké brejkové příležitosti. Toto jsme plnili vcelku dobře a první poločas se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Po přestávce byl obraz hry stejný jako první. Hosté si vytvářeli jednu šanci za druhou a my jsme hrozili z brejkových akcí, kdy jsme i tak byli v několika případech blízko vstřelení branky. Všichni naši hráči si plnili hráčské úkoly na sto procent a tlaku soupeře jsme odolávali až do sedmdesáté minuty. V tuto chvíli jsme však soupeři vlastní chybou a nesmyslným otevřením hry soupeři prakticky skórovat umožnili. V době, kdy jsme soupeře konečně chvíli zavřeli do jejich velkého vápna přišel rychlý útok do otevřené obrany, který s přehledem proměnili. Za osm minut poté si hosté pojistili vítězství ještě druhou brankou, což bylo v důsledku snahy z naší strany o vyrovnání. Poté jsme mohli ještě zápas zdramatizovat, protože rozhodčí nařídil po faulu ve velkém vápně pokutový kop pro naše barvy. Brankař hostů však perfektním zákrokem penaltu zlikvidoval. I vzhledem k tomu, že jsme skoro celou dobu hráli o jednoho hráče v poli méně, tak jsme určitě přinejmenším soupeře řádně potrápili. Musím říci, že hosté byli po celou dobu lepším mužstvem, ale i tak jsme jim hru znepříjemnili a dlouho sahali po jednom bodu. Myslím, že je třeba všechny naše hráče, kteří v utkání nastoupili pochválit, přinejmenším za bojovnost a zodpovědný přístup, kdy nebýt opravdu jedné školácké chyby, tak mohlo být všechno úplně jinak.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): V momentě kdy domácí hráč dostal ČK, tak to byla hra na jednu branku. Domácí díky obětavosti a výbornému výkonu brankáře odolávali. Ve druhém poločase hra z naší strany vcelku upadla. Byli jsme víc v křeči, hra byla hodně rozkouskovaná a nemohli jsme se dostat do souvislého tlaku. Vysvobodil nás až Tumič nádherným sólem. Pojistku pak přidal Šiky. Situaci jsme si v závěru zase zkomplikovali, ale naštěstí Jiřina nás opětovně podržel, když chytil penaltu.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
M. Ježek [-] - M. Kaňka [-] , P. Špaček [-] , P. Stuchlík [-] , M. Bříza [-] , D. Kašiár [-] (68. J. Svoboda [-] ) , J. Dolníček [-] (46. F. Strouha [-] ) , L. Ježek [-] (77. R. Přikryl [-] ) , M. Linhart [-] , J. Müller [-] , J. Uhlíř [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - R. Prchal [-] , L. Vařejka [-] (63. O. Šabach [-] ) , M. Jícha [-] , J. Uherek [-] (46. M. Kolda [-] ) , L. Tuma [-] , P. Čermák [-] , M. Klíma [-] (72. P. Číhal [-] ) , D. Horáček [-] , M. Kubeš [-] (53. F. Toman [-] ) , Š. Kreigsmann [-]

ŽK: 10. J. Uhlíř - 62. P. Čermák , 81. L. Tuma . ČK: 17. J. Uhlíř .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: ZADINA Petr - SVOBODA Vladimír, KRYŠTOF Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Drdla
Tip experta: remíza

Domácí na jaře ještě neprohráli. Hostům se venku moc nedaří a proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů