4:1
(4:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2023 16:00

18.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohdalov bere další tři body


Branky


13. V. Koukal , 20. V. Koukal , 37. V. Koukal , 45. V. Koukal - 3. J. Zejda
30

Hosté vedli, ale pak je střelecky předčil domácí Koukal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): V Bohdalově jsme si ani lepší vstup do zápasu nemohli přát. Hned ve třetí minutě jsme šli po pěkné kombinační akci do vedení. Poté jsme ještě dvakrát v krátkém sledu ohrozili soupeřovu branku. Ve třinácté minutě však domácí zahrávali rohový kop, kdy jsme trestuhodně nechali na zadní tyči volného domácího hráče, který hlavou uklidil míč do naší sítě a vyrovnal. Po tomto jsme vyprodukovali několik hrubých chyb v obraně, kdy jsme ve dvacáté a sedmatřicáté minutě inkasovali ještě dvakrát, poté co jsme neobsadili domácí hráče v našem pokutovém území. Branky byly jako přes kopírák, po centrovaných míčích do vápna, zakončované hlavou hráčem, který nebyl vůbec obsazen. V poslední minutě prvního poločasu si vedení domácí pojistili ještě čtvrtou brankou a jak jinak než hlavou po centrovaném míči do našeho malého vápna. Do druhého poločasu jsme šli s odhodláním s výsledkem ještě něco udělat. Od první minuty jsme byli aktivnějším a bojovnějším mužstvem na hřišti. Vytvořili jsme si několik brankových příležitostí, které jsme však nedokázali využít. Domácí se soustředili pouze na precizní obranu a pohlídání výsledku. Vzhledem k tomu, že jsme se snažili více hru otevřít a vsítit nějakou branku, tak domácím se naskytovaly možné brejkové situace do otevřené obrany. Tohoto také v několika případech využili a ohrozili naší branku. Zakončení však bylo většinou mimo branku. Diváci tedy ve druhém poločase již žádný gól ani na jedné straně neviděli. Domácím jsme prakticky tři body tentokrát darovali tím, že jsme v prvním poločase vyprodukovali mnoho hrubých chyb v obranné fázi, čehož dokázali využít. Ve druhém poločase si již výsledek pohlídali a my jsme nedokázali již brankově zareagovat.



Sestavy


Sokol Bohdalov
M. Martinčič [-] - O. Chalupa [-] , Z. Novotný [-] , O. Bradáč [-] (87. J. Pokorný [-] ) , P. Fabík [-] - P. Neuman [-] , A. Neuman [-] , D. Toman [-] (74. J. Wasserbauer [-] ) , F. Boháček [-] - L. Krčál [-] (85. V. Pokorný [-] ) , V. Koukal [-] -

TJ Sokol Stařeč
T. Ujčík [-] - J. Svoboda [-] (46. M. Linhart [-] ) , P. Špaček [-] , O. Dvořák [-] , P. Stuchlík [-] , J. Dolníček [-] (73. L. Ježek [-] ) , D. Lorenc [-] , J. Zejda [-] , J. Müller [-] , F. Strouha [-] (82. K. Janík [-] ) , J. Uhlíř [-] (46. R. Přikryl [-] )

ŽK: 9. R. Pokorný , 30. A. Neuman , 80. V. Koukal , 90. V. Pokorný - 31. J. Svoboda , 63. R. Přikryl , 76. O. Dvořák , 88. J. Zejda . ČK: 90. O. Dvořák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NIEDERLE Zdeněk - NOVÁK Vojtěch, CAKL Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Petr Měrtl
Tip experta: výhra domácích

Bohdalov v minulém kolem překvapil ve Svratce, doma to potvrdí a porazí Stařeč.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích