4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rudíkov bere tři body


Branky


23. P. Trnka , 33. J. Trnka , 87. M. Havlín , 90. P. Malec - 19. P. Lhoták
27

Domácí potvrdili formu na svém hřišti a poradili si s Radešínskou Svratkou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

První střelu si na své konto připsal Šacl, ale jeho dělovku Doležal zkrotil. Poté zahrozili domácí, ale Smieško mířil vedle a další střelu k tyči Sklenář vytáhl na rohový kop. V 19. minutě si za obranu naběhl Lhoták a i přes zákrok domácího brankáře skončil míč v síti – 0:1. Hosté o vedení trestuhodně po čtyřech minutách přišli, když nedůrazu v zadních řadách využil Pavel Trnka, na jehož střelu k tyči Sklenář nedosáhl – 1:1. Domácí mohl poslat do vedení Pažourek, ale trefil jen brankáře hostů. Na druhé straně vytáhl Doležal parádní zákrok proti Lhotákovi. Ve 33. minutě už se domácí po pěkné kombinaci do otevřené obrany radovali díky Janu Trnkovi – 2:1. Závěr prvního poločasu patřil hostům, ale ti své šance zahazovali. Skákavou střelu Janů Doležal se štěstím vytěsnil. Hudák si v sólu počínal zle a vůbec nezakončil. Skórovat mohl i Pulkrábek, ale na zadní tyči po Hudákově centru vysoko přestřelil.

Domácí si vedení pohlídali

Domácí o přestávce dvakrát vystřídali a přeskupili řady, což jejich hře pomohlo a jejich defenziva byla pevnější než v prvním poločase. Hosté drželi míč na svých kopačkách a měli velký tlak, který Rudíkov přerušoval ojedinělými protiútoky. V 56. minutě po přímém volném kopu domácí odklidili s vypětím všech sil míč do bezpečí. Chvíli na to vytáhl Doležal Pulkrábkovu ránu nad bránu. Brankou neskončila ani Skryjova rána, která těsně minula domácí bránu. V 67. minutě mohl srovnat Milan Kříž, ale jeho střelu z blízka domácí gólman kryl. Domácí mohl po akci do otevřené obrany uklidnit Pažourek, ale z malého vápna přestřelil bránu. Poté se pokusil srovnat Pulkrábek, ale jeho střelu vyrazil Doležal a po další akci hlavičkoval nad bránu. Domácí uklidnil v 87. minutě Havlín, kterému chytře přihrál Pažourek – 3:1. Konečnou podobu výsledku dal po rohovém kopu Malec – 4:1.



Ohlasy k zápasu


FK Rudíkov
Lukáš Trnka (trenér): V utkání jsme se dostali několikrát pod tlak, ale většinu šancí, které soupeř měl, jsme dokázali vyřešit. Oproti minulému týdnu jsme byli produktivní a tak můžeme slavit výhru.

FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): Za dnešní ztrátu si můžeme sami. Po úvodní brance jsme nechal domácí dát dva góly po našich chybách. Zápas se lámal na konci prvního poločasu, kdy jsme si vytvořili několik velkých šancí, ale pohořeli jsme v koncovce. Domácí po pauze zpevnili obranu, ale i tak jsme měli dost šancí na to, abychom z tlaku alespoň vyrovnali. To se nepovedlo a domácí nás v závěru ještě dvakrát potrestali. Zdá se, že momentálně jsme největším soupeřem sami sobě. Snad se někdo z kluků uzdraví a dokážeme vybojovat tři body s nebezpečným Bohdalovem.



Sestavy


FK Rudíkov
L. Doležal [-] - M. Slaný [-] (46. J. Kotačka [-] ) , P. Malec [-] , O. Štolpa [-] , P. Smieško [-] , J. Pažourek [-] , M. Mikyska [-] , P. Trnka [-] (90. J. Chyba [-] ) , L. Nožička [-] , J. Trnka [-] , L. Jura [-] (46. M. Havlín [-] )

FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , M. Pulkrábek [-] , M. Drdla [-] , Z. Starý [-] , P. Lhoták [-] , V. Skryja [-] , V. Hudák [-] (63. M. Kříž [-] ) , M. Blaha [-] (85. T. Rous [-] ) , J. Janů [-] , M. Šacl [-] (53. M. Kříž [-] )

ŽK: 21. M. Drdla .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - SVOBODA Marek, SVOBODA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Halámka
Tip experta: výhra domácích

3:0 - Mladý tým ze Svratky, který pomýšlí na postup do vyšší soutěže, ztratí na půdě Rudíkova všechny body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích