0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Přibyslavicích bez branek


Branky


29

Na Třebíčsku se diváci branky nedočkali. Hostům nepomohla ani půl hodinová přesilovka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

Asi 100 diváků vidělo vyrovnané utkání se zaslouženou remízou, ve kterém byli dva vyloučení hráči a celkem čtyři vyložené šance na každé straně, ale bohužel nepadl žádný gól. V prvním poločase to byli domácí, kteří měli více ze hry a také vyložené šance. V 17. minutě to byl domácí Škorpík, který ve vápně obešel hostujícího obránce a ze osmi metrů z očí do očí hostujícímu brankáři svoji střelu nasměroval těsně vedle tyče. Ve 45 minutě se dostal za obranu hostů domácí Kolman, který na vápně přehodil hostujícího brankáře, ale plachtící oblouček jen těsně minul šibenici hostující branky.

 

Ani po přestávce branka nepadla

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a měli optickou převahu, kterou ještě navýšili, když  byl za kritiku rozhodčího v 57. minutě vyloučen domácí Čermák. Hosté se snažili strhnout vítězství na svoji stranu, ale v cestě jim stál domácí mladý brankář Kourek, který zlikvidoval minimálně čtyři tutové šance hostů, kteří ho nedokázali překonat ani z bezprostřední blízkosti, a tak významně přispěl ke konečné remíze. Domácí i v oslabení měli při mírném tlaku hostů paradoxně dvě gólové šance, ale chyběl jim krůček k brankovému zakončení. V 90. minutě se síly na hřišti vyrovnaly, když za stejný prohřešek byl vyloučen hostující Jícha, ale na výsledek utkání to nemělo žádný vliv. V 91. minutě měli hosté tutovku, když hostující Toman z malého vápna pěknou hlavičkou trefil jen tyč domácí branky, ale ke změně skóre do konce utkání již nedošlo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Přibyslavice
Vojtěch Škorpík (hráč): Utkání začali lépe hosté a byli nebezpečnější. Postupně jsme ale hru vyrovnali a za první půli jsme si vytvořili tři gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Téměř celou druhou půli jsme hráli o deseti a hosté si vytvořili několik vyložených šancí, ale dnes nás velice podržel gólman. Paradoxně jsme mohli rozhodnout utkání ve svůj prospěch, kdy jsme netrefili odkrytou branku. Myslím, že za odmakané utkání jsme si bod zasloužili a remíza je zasloužená.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Vzhledem k průběhu celého zápasu je konečná remíza zasloužená. Domácí byli v první poločase lepším mužstvem a vypracovali si několik gólových příležitostí, které neproměnili. V druhém poločase se karta obrátila i díky vyloučení domácího hráče. Bohužel, nám se výborně chytajícího Kourka nepodařilo překonat, a tak zápas skončil remízou. Od nás pochvalu zaslouží Jirka Urbánek a nestárnoucí Martin Kubeš.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
M. Kourek [-] - J. Rambousek [-] (80. L. Lopatář [-] ) , J. Kolman [-] (73. F. Dvořák [-] ) , M. Bukáček [-] (86. T. Kuthan [-] ) , L. Drapák [-] , V. Škorpík [-] , J. Uher [-] , P. Čermák [-] , J. Skrobikowski [-] , L. Zahrádka [-] , L. Vaníček [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - M. Jícha [-] , R. Prchal [-] (65. F. Toman [-] ) , O. Šabach [-] (72. P. Číhal [-] ) , J. Urbánek [-] , L. Vařejka [-] , P. Navrátil [-] , L. Tuma [-] , J. Uherek [-] (72. M. Kolda [-] ) , M. Kubeš [-] , Š. Kreigsmann [-] (27. D. Horáček [-] )

ŽK: 48. P. Čermák , 73. J. Kolman , 78. L. Drapák - 30. M. Jícha , 60. P. Navrátil , 82. D. Horáček . ČK: 57. P. Čermák - 90. M. Jícha .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KYLAR Roman - MAAR Michal, CHROMÝ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Roman Halámka
Tip experta: výhra hostů

0:1 - Favorit soutěže z Luk potvrdí dobrou formu a vyhraje na horké půdě v Přibyslavicích.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích