0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč překvapila v Moravských Budějovicích


Branky


29

Domácí nepotvrdili výhru z Radešínské Svratky a překvapivě doma prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

 

 

Úvodní šanci utkání měli hosté. Obrana ji však stačila zblokovat. Následný rychlý protiútok zatáhl přes celé hřiště Stark, přihrál na pravou stranu Svobodovy, jeho centr před branku zakončil Kyzlink hodně nepřesnou střelou. I nadále se hrálo hlavně ve středu hřiště s řadou nepřesností na obou stranách. Ve 34. minutě  míč vyvezl po levé straně aktivní Dolníček a jeho centr do vápna trefil pod břevno Špaček – 0:1 V závěru poločasu se neujal ani trestný kop Kyzlinka.

 

 

 

Hosté si vedení pohlídali

 

Ve druhé poločase byli opět aktivnější a důraznější hosté, kteří zahrozili nebezpečnou hlavičkou Zejdy  těsně vedle branky. Volej domácího Svobody opět minul branku hostí. V 55. minutě opět Špaček nadvakrát překonal Nováka v brance domácích – 0:2. V 69. minutě po chybě brankáře Ježka u brankové čáry získal míč Kyzlink, přihrál ho před branku Svobodovi, ale jeho střela opět přes obranu do sítě nepronikla. V 77. minutě měli domácí velkou šanci s výsledkem něco udělat. Ve vápně byl faulovaný Kyzlink a k penaltě se postavil Svoboda. Pokračoval však v trendu domácích v tomto utkání a Ježek jeho střelu vyrazil. V 81. minutě tak střídající Přikryl dorazil moravskobudějovické třetí brankou, když měl ve vápně dostatek času na střelu i následnou dorážku - 0:3. V závěru utkání se neujala střela Kyzlinka, Neubauer mířil zase mimo a stejně dopadla i závěrečná akce Horeckého.

 



Ohlasy k zápasu


SK Moravské Budějovice
Tomáš Kyzlink (hráč): Nehráli jsme úplně tragicky, i když k dokonalosti to mělo rozhodně daleko. Přesto jsme nepodali výkon, kdy bychom byli horším týmem, ale co jsme dnes v zápase nedali.. Kopali jsme penaltu, dvakrát jsme z malého vápna netrefili prázdnou branku… Stařeč nebyla lepší, ale měla Pavla Špačka, který byl pro nás nepolapitelný. Hosté hráli efektivně a dnes to na nás bohužel stačilo. Uhrát na body jsme to ale mohli a rozhodně měli.

TJ Sokol Stařeč
Milan Špaček (trenér): V prvním venkovním utkání jarní části soutěže jsme se představili na hřišti prvního celku tabulky v Moravských Budějovicích. Hrál se oboustranně pohledný zápas se šance na obou stranách. V úvodu utkání si brankové příležitosti vypracovali domácí a poté následovaly i naše šance, ale na obou stranách bez brankového efektu. Až v probíhající čtyřiatřicáté minutě jsme šli do vedení. Poslední desetiminutovku jsme si již pohlídali a díky pozorné obraně jsme soupeře k ničemu važnějšímu nepustili. Do kabin jsme šli tedy s jednobrankovým náskokem. Obraz hry ve druhém poločase byl podobný prvnímu. Obě mužstva si vypracovaly několik vyložených brankových příležitostí, kdy však domácí zahodili i ty nejvyloženější. Což jsme potrestali v pětapadesáté minutě, kdy jsme využili hrubé chyby obrany domácích a zvýšili na 2:0 pro naše barvy. Poté domácí ještě více přidali na obrátkách, ve snaze se zápasem něco udělat ale, když čtvrt hodiny před koncem neproměnili ani nabídnutý pokutový kop, který perfektním zákrokem zlikvidival náš golman a po pár minutách poté se blýskl ještě bravurním zákrokem, kdy míč směřoval do šibenice bylo jasné, že v Budějovicích budeme bodovat. Výsledek jsme ještě devět minut před koncem pojistili třetí brankou. V utkání jsme určitě nebyli herně lepším mužstvem. Obraz hry se jevil určitě vyrovnanou partií. Zápas jsme však dovedli do vítězného konce pouze zásluhou koncentrovaného a zodpovědného výkonu všech našich hráčů a větším klidem v koncovce. Na rozdíl od soupeře jsme dokázali ve třech případech skórovat, ale domácím i přes vyložené šance tato radost nebyla souzena. Zisk tří bodů z tohoto zápasu má pro nás určitě cenu zlata.



Sestavy


SK Moravské Budějovice
M. Novák [-] - P. Benda [-] , P. Stark [-] (66. M. Neubauer [-] ) , K. Svoboda [-] , M. Pařízek [-] , J. Horecký [-] , T. Kyzlink [-] , J. Kosmák [-] (81. M. Řepa [-] ) , V. Dušek [-] (66. M. Premar [-] ) , J. Čech [-] , V. Novotný [-]

TJ Sokol Stařeč
M. Ježek [-] - P. Špaček [-] , O. Dvořák [-] , P. Stuchlík [-] (84. D. Kašiár [-] ) , D. Lorenc [-] , M. Linhart [-] (62. M. Kaňka [-] ) , J. Zejda [-] (74. R. Ježek [-] ) , J. Dolníček [-] (74. R. Přikryl [-] ) , J. Müller [-] , F. Strouha [-] (62. M. Bříza [-] ) , J. Svoboda [-]

ŽK: 59. T. Kyzlink - 5. J. Müller , 22. P. Stuchlík , 25. O. Dvořák .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - BULÍN Filip, KRATOCHVÍL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Roman Halámka
Tip experta: výhra hostů

0:2 - V tomto utkání se dočkáme překvapení kola, kdy hostující Stařeč na půdě Moravských Budějovic zvítězí a odveze si plný počet bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích